Άβαφη και γεμάτη φακίδες - Το πραγματικό πρόσωπο της Ελίνας Κέφη στα 48 της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη και γεμάτη φακίδες - Το πραγματικό πρόσωπο της Ελίνας Κέφη στα 48 της

Η Ελίνα Κέφη, μπορεί να έχει επιλέξει να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, όπως και η Μαρίνα Ασλάνογλου, του μόντελινγκ και από τη δημοσιότητα γενικότερα, ωστόσο δεν παύει να έχει έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, έχοντας αποκτήσει έτσι ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Την Τρίτη 23/8, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της, κατά την οποία κοιτάει τον φακό και χαμογελά, γράφοντας στη λεζάντα πως επέστρεψε από τις διακοπές της και πλέον είναι ξεκούραστη και έτοιμη για την υπόλοιπη χρονιά και τη δουλειά που την περιμένει.

Η ανάρτηση της Ελίνας Κέφη

«Ήρεμη, ξεκούραστη, γεμάτη, με ένα χαμόγελο στα χείλια!! Και με πολλές φακίδες. Έτσι γύρισα!! Και του χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελίνα Κέφη

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Ελίνα (Ευαγγελία) Κέφη γεννήθηκε την 1 Δεκεμβρίου του 1973 και είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μόδας. Υπήρξε ένα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, όπου αργότερα στράφηκε προς την τηλεόραση δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια.

Γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες μετανάστες, με καταγωγή από την Άρτα. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1991 που διοργάνωνε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Το 1991 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο μόδας συνεργαζόμενη με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος κτλ. καθιστωντάς την ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Παράλληλα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1, Πρωινός Καφές με παρουσιάστριες την Ρούλα Κορομηλά (1991-1994), την Πόπη Χατζηδημητρίου (1994-1995) και την Ελένη Μενεγάκη. Η Κέφη συμμετείχε στην εκπομπή ως μοντέλο και παρουσιάστρια μόδας.

Το 1991 επίσης η Κέφη συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι Η Τιμή Τιμή δεν Έχει με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο και το οποίο προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 1998 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με το τηλεπαιχνίδι Super game πεντάλεπτης διάρκειας το οποίο προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το 2018 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (μετέπειτα Open TV) που προβάλλονταν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί.

Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε το 2008 τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη, όπου αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ύστερα από εξίμισι χρόνια γάμου το 2014.