Άσχημα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Έπεσα θύμα απάτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα απάτης. Άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα τους και την φωτογραφία τους υποδυόμενοι τους ίδιους με σκοπό να αρπάξουν χρήματα από τον κόσμο. Στη λίστα αυτή μπήκε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο chef, που σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μπαμπάς, υπάρχει στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα fake account με τα στοιχεία του.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την απάτη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα, έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν report για να σβηστεί το ψεύτικο προφίλ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος θύμα απάτης

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Είναι executive chef στο Feedel Urban Gastronomy και κριτής στο πετυχημένο show του Star «Master Chef». Τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική τα έκανε στο Semiramis, όμως στο Λονδίνο και δίπλα στον Gordon Ramsey εξέλιξε τις γνώσεις του και τις ικανότητές του. Michelin: Ένα χρόνο μετά μετά τη βρετανική πρωτεύουσα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει και να πραγματοποιήσει μαγειρικές δημιουργίες με τις εμπειρίες που είχε μαζέψει με τόσο κόπο όλο το προηγούμενο διάστημα, με τον Jerom Seres.

Κάτι που τον δικαίωσε πολύ γρήγορα μιας και σε διάστημα 6 μηνών πήραν μαζί το πρώτο τους αστέρι Michelin. Την ίδια περίοδο συνδύαζε την εργασία του στο εστιατόριο με αμισθί απασχόληση σε έναν φούρνο και ένα κρεοπωλείο.

Το ίδιο καλοκαίρι πήγε στην Σαντορίνη και ανέλαβε το “Papagalos restaurant” στην Οία. Ήταν αποφασισμένος να μάθει όσα περισσότερα μπορεί σε ότι αφορά την γαστρονομία και έτσι πήγε με το αυτοκίνητο του για φαγητό στην Δανία στο εστιατόριο Νόμα που είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο και επιστρέφοντας έκανε μια παράκαμψη και πήγε στο στο Σαν Σεμπαστιαν, όπου και εργάστηκε στο MUGARITZ, την εποχή που ήταν το 3ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο. Ένα χρόνο μετά γύρισε στην Ελλάδα και ανέλαβε το ΑΛΕΡΙΑ, το οποίο βραβεύθηκε από το Αθηνόραμα.

Σήμερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι executive chef στο εστιατόριο Feedel Urban Gastronomy, το οποίο ανήκει στον όμιλο Momentum Group και πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα. Ο γνωστός σεφ γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982.