Τα είπαν με τον τρόπο τους - Οι δημόσιες ευχές της Μενεγάκη και της Γερμανού λίγο πριν τις πρεμιέρες τους

Αποτυπώθηκε η σχέση που έχουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα είπαν με τον τρόπο τους - Οι  δημόσιες ευχές της Μενεγάκη και της Γερμανού λίγο πριν τις πρεμιέρες τους

H Eλένη Μενεγάκη μια από τις κορυφαίες και πολύ αγαπητές στον κοινό Ελληνίδες παρουσιάστριες αντάλλαξε δημόσια σχόλια με μια εξίσου πολύ δυνατή στην τηλεόραση παρουσία, την Ναταλία Γερμανού αποδεικνύοντας και οι δύο κυρίες το αυτονόητο.

Όταν η κάθε μια είναι σίγουρη και έχει αυτοπεποίθηση για αυτό, που κάνει δεν έχει λόγο να μην έχει καλές σχέσεις ένα ''ανταγωνιστικό'' πρόσωπο.

Έτσι λοιπόν, Ελένη και Ναταλία αντάλλαξαν σχόλια σε μία δημοσιευμένη στο instagram οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα βιβλία, που διάβασε η πρώτη, η Γερμανού έκανε τις δικές της προτάσεις, μιας και είναι γνωστό, πως είναι λάτρης της ανάγνωσης.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη με τη Ναταλία Γερμανού

«Τώρα δεν ξέρω ποτέ θα μπορώ να αφοσιωθώ σ ένα βιβλίο … Μόλις επέστρεψα και αρχίζει το τρέξιμο …. Ξέρεις … Καλή μας αρχή κορίτσι μου»!

Γερμανού - Μενεγάκη

Η εκτάκτως επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα από τις διακοπές της

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είχε αρκετό ανταγωνισμό μιας και οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλους τους σταθμούς πρόκειται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να τα πάνε καλά σε νούμερα τηλεθέασης αλλά και αν "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που επέστρεψε εκτάκτως η Ελένη Μενεγάκη και πάλι στην Αθήνα και άφησε "στα κρύα του λουτρού" τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας για την εκπομπή της στο MEGA ανακοινώθηκε μιας και βγήκε το πρώτο τρέιλερ.

Μάλιστα, δεν θα είναι η μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA που πρόκειται να ξεκινήσει τότε. Η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τη νέα προσθήκη) με το «Mega Καλημέρα», η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» και η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της, επιστρέφουν στις 5 Σεπτέμβρη στις τηλεοράσεις μας, ανανεωμένες και με νέους συντελεστές.