Η Μέγκαν Μαρκλ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Με φυσικό σγουρό μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Παραμένει εντυπωσιακή ακόμα και έτσι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Μέγκαν Μαρκλ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Με φυσικό σγουρό μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να έγινε μια ''αποστάτης'' του Παλατιού μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπά Χάρι, ωστόσο παρά την ήρεμη ζωή που έχουν επιλέξει την έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα εντυπωσιακά φτιαγμένη. Αυτή τη φορά οι θαυμαστές της εξεπλάγησαν με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ όπου δείχνουν τη Δούκισσα του Σάσεξ με σγουρό μαλλί που φαίνεται να είναι το φυσικό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η ίδια όπως και ο σύζυγός της δεν έχουν φτιάξει ακόμα πλήρως τις σχέσεις τους με το Μπάκιγχαμ παρά το γεγονός ότι παραβρέθηκαν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ίδια πάντως που φαίνεται ακόμα να μην έχει συγχωρέσει τον εγγονό της για την αποχώρηση από το παλάτι, δεν τους κάλεσε πρόσφατα στον ιδιαίτερο προορισμό όπου βρέθηκε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να περάσουν τις διακοπές τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ με σγουρό ατίθασο μαλλί και αμακιγιάριστη

Παρά το γεγονός βέβαια ότι στις παρακάτω φωτογραφίες δε θυμίζει την εντυπωσιακή Δούκισσα που έχουμε συνηθίσει ή την ηθοποιό που κατακτούσε την μικρή και τη μεγάλη κοπέλα, παραμένει εντυπωσιακή καθώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Zoom στην οποία συμμετείχε η Μαρκλ από το σπίτι της και την βλέπουμε με τα φυσικά της μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Επίσης, σε μια εμφάνιση – έκπληξη είναι μαζί της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο 3χρονος Άρτσι καθώς και η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

''Με το σταγονόμετρο'' οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλιά της

Πριν από λίγες μέρες η Μέγκαν Μαρκλ είχε γενέθλια και έκλεισε τα 41 της χρόνια. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα οι σχέσεις του ζευγαριού αναθερμάνθηκαν με το παλάτι μετά την παρουσία τους στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, οι ευχές από μέρες της βασιλικής οικογένειας ήταν λίγες και λιτές!

Μέγκαν και Χάρι, είχαν πρόσφατα τη χαρά να γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης Λίλιμπετ, οργανώνοντας της ένα μεγάλο garden party, με μια εντυπωσιακή τούρτα. Φίλος του ζευγαριού μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία της μικρής που από ότι φαίνεται μοιάζει εντυπωσιακά στα χρώματα στον μπαμπά της Χάρι.

Αρχικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ κι έγραψαν:

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Σάσεξ», ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης με παρόμοιο μήνυμα και σχεδόν την ίδια φωτογραφία.