«Ακόμα δεν έχω επουλωθεί...» - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Νίκου Μπάρκουλη για 6 χρόνια από τον χαμό του πατέρα του

Η συγκινητική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ακόμα δεν έχω επουλωθεί...» - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Νίκου Μπάρκουλη για 6 χρόνια από τον χαμό του πατέρα του

Ο Νίκος Μπάρκουλης παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για περίπου 7 μήνες, ωστόσο πλέον έχει επανέθλει και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Την Τρίτη 23/8, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο πατέρας του, έκλεισε 6 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και έτσι ο γιος του θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια δημόσια, μέσα από το Instagram του.

Έτσι, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία του και δήλωσε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό του, όμως έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα, τον ευχαρίστησε για όλα όσα του είχε προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Ανδρέα

«6 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Ακόμα δεν έχω επουλωθεί πλήρως. Αλλά κοίτα τώρα θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, μου λείπεις..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μπάρκουλης

«Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο αλλά δεν...»

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη (δείτε εδώ όσα είχε πει για την απώλεια του πατέρα του) τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη συμμετοχή του σε γνωστό show, την προηγούμενη χρονιά, για κάποιο καιρό ήταν εξαφανισμένος, γεγονός που μαρτυρά πως ήθελε να πάρει το χρόνο του και να αποστασιοποιηθεί για να πάρει ορισμένες αποφάσεις για εκείνον.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο νεαρός ενημέρωσε το πιστό του διαδικτυακό κοινό για την μεγάλη απόφαση που πήρε σχετικά με την ζωή του, σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο.

Ο γιος του μεγάλου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, αποφάσισε μετά από σκέψη και βλέποντας ξανά τις ταινίες του πατέρα του, να ακολουθήσει τα βήματά του στην υποκριτική, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο απλώς δεν το παραδεχόμουν».

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι δεν προχωρά σε αυτή την απόφαση επειδή ο πατέρας του ήταν θρύλος του κινηματογράφου, και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ανθρώπους γύρω του που τον προέτρεψαν να γραφτεί σε σχολή για να ακολουθήσει το όνειρό του.

Η αλλαγή στη ζωή του Νίκου ΜπάρκουληΗ μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Νίκου ΜπάρκουληΗ ανατροπή στη ζωή του Νίκου Μπάρκουλη