Τους βλέπει να μεγαλώνουν και "λιώνει" - Τρυφερές στιγμές για την Βίκυ Καγιά με τον Κάρολο και την Μπιάνκα

Αναπολεί τις οικογενειακές διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τους βλέπει να μεγαλώνουν και

Μπορεί να βρίσκεται στα γυρίσματα για τον πέμπτο κύκλο του GNTM, ωστόσο η Βίκυ Καγιά αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε αυτό το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της και θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις αναμνήσεις που θα της μείνουν αξέχαστες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram.

Έτσι, δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα με τα δύο της παιδιά, τον Κάρολο και την Μπιάνκα, είτε από την παραλία, όπου είδε και τον γιο της να βουτάει με θάρρος στη θάλασσα, είτε από την ώρα που έπαιζαν, ενώ στη φωτογραφία που απαθανατίζεται η ίδια να χαμογελά κρύβεται όλη η ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για αυτές τις εμπειρίες.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της

Βίκυ Καγιά - κόρη

Βίκυ Καγιά - παιδιά

Βίκυ Καγιά

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου - Τα τρυφερά τετ α τετ του μοντέλου με τον Ηλία Κρασσά στην ξαπλώστρα

Στη Μύκονο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, Κάρολο και Μπιάνκα. Το ζευγάρι λατρεύει το νησί των ανέμων και το επισκέπτεται ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε πρόσφατα στο Nammos στην Ψαρρού, όπου απόλαυσαν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και του GNTM που επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας, φορώντας μικροσκοπικό λευκό μπικίνι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τις απίστευτες αναλογίες της.

Όταν βγήκε ωστόσο από τη θάλασσα, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της οικογένειας της. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ με το σύζυγό της, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι έχει συνηθίσει να τραβά όλη την προσοχή.

Το βίντεο Καγιά - Κρασσά από τη Μύκονου