''Oταν είσαι αστεφάνωτη...'' - Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά με τον ιδιαίτερο τρόπο της σε αυτούς που την πιέζουν για παντρειά

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από γάμο φίλων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Oταν είσαι αστεφάνωτη...'' - Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά με τον ιδιαίτερο τρόπο της σε αυτούς που την πιέζουν για παντρειά

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες που ''σκίζει'' από διάθεση και αυτοπεποίθηση. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη δουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο εκείνη δεν τους κάνει το χατίρι. Μάλιστα με αφορμή την πρόσφατη παρουσία της σε γάμο φιλικών προσώπων δημοσίευσε και μια χιουμοριστική φωτογραφία της για να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν έχει φορέσει ακόμα στεφάνι.

Κατά καιρούς έχουν προσπαθήσει να τις καταλογίσουν διάφορες σχέσεις, με την τελευταία να είναι αυτή με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο με τον οποίο διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις. Ο ίδιος πάντως ξέσπασε πρόσφατα με τις επίμονες φήμες και ερωτήσεις σχετικά με τον αν οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ζαρίφη για το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμα

«Όταν είσαι αστεφάνωτη σε γάμο», γράφει στην ανάρτησή της και έχει πάρει θλιμμένο βλέμμα, αναφερόμενη στα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα να παντρεύεται από νωρίς.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολιάζει χιουμοριστικά το γεγονός ότι είναι αστεφάνωτη

Δίνει τέλος στις φήμες ο Αναστάσιος Ράμμος - «Την Κατερίνα Ζαρίφη την αγαπάω σαν...»

Δηλώσεις στο Super Κατερίνα έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί της Τετάρτης 23/2 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους τι ισχύει για τη σχέση που του χρεώνουν με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο τραγουδιστής είναι ένα πρόσωπο που πρώτα από όλα συζητιέται για τις ικανότητες του στο χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, αλλά τελευταία έχει απασχολήσει καθώς φαίνεται να είναι πολύ κοντά με την παρουσιάστρια.

Κουράστηκε με τις φήμες λοιπόν ο Αναστάσιος και αποφάσισε να δηλώσει πως η Κατερίνα είναι το κορίτσι του...αλλά φιλικά. Καλά ακούσατε!

Υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκα αναμφίβολα και αυτό θέλει να τονίσει ο τραγουδιστής, αφού οι δυο τους έχουν μια απίστευτη χημεία, που αυτό πολλές φορές μπερδεύει!

«Την Κατερίνα την αγαπάω σαν να είμαι εγώ, την λατρεύω… Η σχέση μας δεν είναι ερωτική, είμαστε φίλοι… την αγαπάω, τι να πω… είναι το κορίτσι μου», είπε μεταξύ άλλων.