Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Επισκέφτηκαν ένα ιδιαίτερο εστιατόριο στην Ισλανδία με κύριο συστατικό την...

Ότι πρέπει για το κρύο!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Επισκέφτηκαν ένα ιδιαίτερο εστιατόριο στην Ισλανδία με κύριο συστατικό την...

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν εδώ και λίγες μέρες διακοπές στην παγωμένη Ισλανδία, χωρίς τα διδυμάκια στο πλευρό τους. Όπως αποκάλυψαν θα κάνουν roadtrip για 6 μέρες και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει από την βόρεια χώρα της Ευρώπης είναι απλά μαγευτικές. Μάλιστα ανέβασαν και βίντεο από ένα πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο που επισκέφτηκαν που έχει ως κύριο συστατικό, ένα που είναι αγαπημένο και στη μεσογειακή διατροφή.

Οι δυο τους φροντίζουν παράλληλα με τη διασκέδαση να ενημερώνουν και τους followers τους για τις όμορφες στιγμές που περνούν και να τους τροφοδοτούν με φωτογραφικό υλικό. Μάλιστα σε αντίθεση με ότι θα περίμενε η πλειοψηφία του κόσμου δεν μένουν σε κάποιο πολυτελέστατο ξενοδοχείο ή κατάλυμα, αλλά σε ένα πολύ ιδιαίτερο ''σπίτι''.

Το ιδιαίτερο εστιατόριο που επισκέφτηκαν Μπόμπα και Τανιμανίδης στην Ισλανδία

Όπως μας έδειξε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τα instagram stories της επισκέφτηκαν με τον Σάκη Τανιμανίδη ένα εστιατόριο, το οποίο έχει ως βασικό υλικό την ντομάτα. Όλα τα φαγητά του μενού είναι με ντομάτα και το ζευγάρι απόλαυσε ένα πιάτο ζεστή ντοματόσουπα, που είναι ότι πρέπει για το κρύο.

Αυτός ήταν ο λόγος που πήγαν Ισλανδία μέσα στο κατακαλόκαιρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο ορισμός του traveller, μιας και έτσι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ατέρμονο πάθος του για ταξίδια και εξορμήσεις στην Ελλάδα αλλά κυρίως σε περιζήτητους προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Μαζί με την καλή του Χριστίνα Μπόμπα, τόλμησαν το απίθανο εν όψει καλοκαιριού, αφού λίγο μετά τον 15αυγουστο έβαλαν τα χειμερινά τους σε μια βαλίτσα και ταξίδεψαν μέχρι την Ισλανδία, δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες από τα τοπία εκεί.

Σε πολλούς ωστόσο έκανε εντύπωση η επιλογή αυτή και έτσι ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα απίθανο βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram εξηγώντας τους λόγους, που οργάνωσαν αυτό το ταξίδι.

«Καλοκαιρινές διακοπές…με σκούφους και μπουφάν, στην Ισλανδία! Πάντα έψαχνα το διαφορετικό. Κι η Ισλανδία, ειδικά το καλοκαίρι, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με μοναδικά φυσικά τοπία!».