Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Έδειξαν το σπίτι που μένουν στην Ισλανδία και προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη

Δεν είναι το παλάτι που φαντάζεστε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Έδειξαν το σπίτι που μένουν στην Ισλανδία και προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη

Μετά από πολλές εβδομάδες διαμονής στη Μύκονο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν για λίγο το νησί των ανέμων. Έτσι μετά το ταξίδι τους στη Χαλκιδική, βρίσκονται σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία, όπου φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζονται ότι περνούν παραμυθένιες στιγμές. Ωστόσο με σημερινό τους story αποκάλυψαν και το ''κατάλυμα'' στο οποίο μένουν και δεν είναι αυτό που θα φανταζόταν ο μέσος άνθρωπος...

Η απόφαση τους να ταξιδέψουν σε ένα τόσο μακρινό και παγωμένο μέρος μέσα στο κατακαλόκαιρο αιφνιδίασε πολλούς που απόρησαν με το γεγονός ότι προτιμούν το κρύο, τους σκούφους και τα μπουφάν αυτή την εποχή, ωστόσο ο άλλοτε World Party Τανιμανίδης που δε μασάει μπροστά σε κανένα προορισμό αποκάλυψε το λόγο που επέλεξαν τη Βόρεια χώρα της Ευρώπης.

Η αποκάλυψη για το μέρος διαμονής της Μπόμπας και του Τανιμανίδη στην Ισλανδία

Μέσω ενός story που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο προφίλ του, μας έδειξαν και το σπίτι όπου μένουν σε αυτό το ταξίδι. Κι αν θεωρούσατε πως πρόκειται για κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο ή κάποιο εξίσου πολυτελές κατάλυμα πέσατε έξω.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μένουν στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι με το οποίο πραγματοποιούν το roadtrip τους.

Οι μαγικές φωτογραφίες του ζευγαριού από το ταξίδι τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως είπαμε και παραπάνω άφησαν το ζεστό κλίμα της Μυκόνου και ταξίδεψαν χωρίς τα παιδάκια τους στη μακρινή Ισλανδία, ώστε να χαλαρώσουν και ανανεώσουν τη σχέση τους (δείτε εδώ πως ανακοίνωσαν την απόδρασή τους). Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες τους από αυτή την εμπειρία τους και έτσι το Instagram τους γέμισε νέες εικόνες.

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης όπου διαμένουν και τα σχόλιά τους γέμισαν από θετικά μηνύματα για τις ευτυχισμένες στιγμές τους στην παγωμένη χώρα.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - απόδραση

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - ταξίδι

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - Ισλανδία