''Ευτυχώς Ζούμε'' - H σοκαριστική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε

Δεν ''μάσησε'' τα λόγια του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ευτυχώς Ζούμε'' - H σοκαριστική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας έσπασε τη σιωπή του μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα την ώρα που περπατούσε με τον φίλο του στα σκαλιά του Συντάγματος μια παρέα ανήλικων αλλοδαπών τους περικύκλωσε με μαχαίρια με σκοπό να τους ληστέψει και τους χτύπησαν.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και από εκεί απάντησε στους εκατοντάδες followers του που του έστειλαν ανήσυχα μηνύματα σχετικά με την πορεία της υγείας του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει και την αγανάκτησή του για την παντελή αδράνεια της αστυνομίας σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Η σοκαριστική ανάρτηση του Κωστέτσου λίγες μέρες μετά την επίθεση

Γράφει λοιπόν ο γνωστός σχεδιαστής:

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……!
Εκτός απο ζεστές μέρες θάλασσα & μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση…δυστυχώς την γεύση του «τρόμου»
Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας…την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως!!!απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι!!!!!να βρίσκεσαι στο Έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων….
Σοκαριστικό Λυπηρό!….
Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….!
Βέβαια αν είμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!!Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις…..
Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…
Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά?….Απαντώ «Ευτυχώς Ζούμε»!

Ο Κωστέτσος με τον φίλο του τραυματισμένοι μετά την επίθεση που δέχτηκαν

vassilioskostetsos #kostetsos #koste #crime #thief», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα.

"Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι! Έχασα..."

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας διαγνώσθηκε με ελαφριά διάσειση μετά την επίθεση, ενώ τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα ενώ ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» είπε σοκαρισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.