«Είχα άγιο και δεν με σκότωσαν» - Τα πρώτα λόγια του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση

Δεν το χωράει το μυαλό ότι συνέβη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα άγιο και δεν με σκότωσαν» - Τα πρώτα λόγια του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο κορυφαίος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έπεσε θύμα σφοδρής επίθεσης η οποία είχε ως κατάληξη να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής, έπεσε θύμα ληστείας τόσο εκείνος όσο και ο φίλος του που μαζί περπατούσαν στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στα σκαλιά Συντάγματος, κάνοντας παράλληλα και ένα ξέσπασμα για την απουσία της αστυνομίας από ένα τόσο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση

Ο γνωστός σχεδιαστής, χωρίς να πει πολλά λόγια και να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ άλλων όλους όσους νοιάστηκαν για την κατάστασή του και έσπευσαν να του τηλεφωνήσουν για να μάθουν νεότερά του.

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος! Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά όλους τους φίλους από τα social! Δόξα τον Θεό είχα άγιο και δεν με σκότωσαν!Επαναλαμβάνωόχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας! Είμαι καλά στην υγεία μου!!!! Σύντομα κοντά σας! Σας Ευχαριστώ!»

Τα πρώτα λόγια του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση

"Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του..."

Οργή, αγανάκτηση και αναβρασμός επικρατεί από εχθές στο πανελλήνιο έπειτα από το περιστατικό όπου καθηγητής πέταξε έξω από την τάξη τον μαθητή του επειδή φόρεσε φούστα. Η είδηση έχει φτάσει από άκρη σε άκρη και τα λόγια κατά του δασκάλου "τσακίζουν". Ένας, από το πλήθος επωνύμων που καταδίκασαν το περιστατικό περίτρανα, ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο σχεδιαστής μίλησε έξω από τα δόντια λέγοντας ωμά την αλήθεια του.

«Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας».

Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργεί Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα»,

Καταπέλτης ο Βασίλειος Κωστέτσος

Η ωμή αλήθεια του Βασίλεου Κωστέτσου