Με καυτό μαύρο μπικίνι πάνω σε σκάφος - Μαγεμένη από τη Γαύδο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Περνάει αξέχαστες στιγμές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με καυτό μαύρο μπικίνι πάνω σε σκάφος - Μαγεμένη από τη Γαύδο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Οι διακοπές συνεχίζονται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αυτή τη φορά σειρά είχε η ακριτική Γαύδος που είναι και το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας. Η παρουσιάστρια μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram δήλωσε μαγεμένη από το νησί, ενώ δεν παρέλειψε να χαρίσει και στους followers της μερικές όμορφες πόζες με μαγιό που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο κορμί της.

Οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα με την ίδια να αποφεύγει να απαντήσει ξεκάθαρα. Ωστόσο μέσα από ανάρτηση που έκαναν πριν από λίγες μέρες φαίνεται να έδωσαν οριστική απάντηση στο αν χώρισαν ή όχι τελικά.

Η φωτογραφία της Βαλαβάνη με μαύρο μπικίνι στη Γάυδο

«Παιδιά σαν την Γαύδο ΔΕΝ έχει!», γράφει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό στην Γαύδο

Νεανικό και κλασάτο με πολλά φυτά - Το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν μπερδέψει τους διαδικτυακούς τους φίλους που πιστεύουν πως έχουν χωρίσει, ωστόσο, εκείνοι απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν θέλουν να απαντήσουν στις φήμες σχετικά με το τέλος της σχέσης τους, όμως οι αναρτήσεις τους τα λένε όλα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και φαίνεται πως πλέον θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της showbiz για να αποφύγουν τα κακόβουλα σχόλια.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν στεγάσει τον έρωτα τους σε ένα πανέμορφο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στιλ.

Αγαπούν το minimal και τα γήινα χρώματα, ενώ αυτά που επικρατούν περισσότερο είναι το λευκό, το καφέ και το γκρι. Από τo σπίτι τους, όμως, δεν λείπουν και οι urban επιρροές, κυρίως στους τοίχους, τους οποίους σε πολλά σημεία έχουν επενδύσει με τούβλο. Σε διάφορους χώρους μάλιστα έχουν βάλει και φυτά.

Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος που μένουν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίες σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι