Η Νάγια και η Μαίρη έχουν μεγαλώσει πολύ - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της και τα μαγιό τους σε παραλία της Πάρου

Οικογενειακές βουτιές στη θάλασσα λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νάγια και η Μαίρη έχουν μεγαλώσει πολύ - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της και τα μαγιό τους σε παραλία της Πάρου

Την ώρα που πολλοί αναρωτιούνται «βουνό ή θάλασσα», η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δώσει την απάντηση: Και τα δύο! Τελευταίες ανάσες δροσιάς για την παρουσιάστρια του «Happy Day», που λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα, έβαλε στις αποσκευές της μερικές ακόμα ευχάριστες αναμνήσεις, με το YOU να την συναντάει στην αγαπημένη της παραλία στην Πάρο, την Μικρή Σάντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Και αυτή τη φορά δεν έμεινε στην ακρογιαλιά, αντίθετα εξερεύνησε τις κοντινές πλαγιές μαζί με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη, και μία παρέα φίλων. Δηλώνει fan της περιπέτειας άλλωστε, για εκείνη το καλοκαίρι σημαίνει «εξερεύνηση» για ερημικές παραλίες και γενικότερα για την αθέατη πλευρά των Κυκλάδων.

Βέβαια, όταν μπορεί να συνδυάζει τις αγαπημένες της συνήθειες με οικογενειακές στιγμές, αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός και αυτό έκανε την περασμένη εβδομάδα, όταν και είδε την παραλία από... ψηλά. Όλα αυτά, λίγο πριν πάρει το καράβι της επιστροφής. Πλέον έχει επιστρέψει στο γραφείο της και ήδη γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για το «Happy Day» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε δύο περίπου εβδομάδες.

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρες

«Γιορτάζουν οι ζουζουνίτσες μου»

Δεν έχει κρύψει πόσο μεγάλη σημασία έχει για εκείνη ο Δεκαπενταύγουστος, αφού τότε γιορτάζουν όλες οι σημαντικές γυναίκες στη ζωή της. «Εμένα σήμερα γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου. Η Παναγιώτα (Νάγια) και η Μαρία (Μαιρούλα). Γιορτάζει φυσικά η μαμά μου, η αδελφή μου, η πεθερά μου, οι κουμπάρες μου και η βαπτιστήρα μου», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ευχηθεί: «Υγεία, χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα σπίτια».

«Αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα»

Με την επιστροφή στο γραφείο, απλά επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε γραφτεί από τις αρχές του καλοκαιριού για την Σταματίνα: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και αν γράφτηκαν διάφορα σενάρια μεταγραφών, η παρουσιάστρια ανανέωσε με τον Alpha και συνεχίζει χωρίς αλλαγές μπροστά στις κάμερες. «Επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω», ήταν τα λόγια της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ