"Το τσογλάνι..." - Η Αθηναΐς Νέγκα έκραξε άσχημα τον Snik

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ξέσπασε φανερά η Αθηναΐς Νέγκα με αφορμή τον γνωστό τράπερ, Snik ο οποίος προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται μέσα στο μουσείο του Λούβρου να φορά full face μάσκα και να καπνίζει, κάτι που ως γνωστόν απαγορεύεται.

Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος έγινε άξαλλη με την συγκεκριμένη εικόνα καθώς θέλησε να εκφράσει την αγανάκτησή της αποκαλώντας τον μάλιστα… “τσογλάνι”.

Φανερό ξέσπασμα από την Αθηναϊς Νέγκα κατά του Snik

«Οικογένειες, φοιτητές, φιλότεχνοι… Κάνουν οικονομίες για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αριστουργήματα στο Λούβρο και το τσογλάνι όχι μόνο έχει φράγκα να πάει, αλλά να πάει και πάλι να μείνει στουρνάρι. Τα μουσεία υπάρχουν για να δίνουν χαρά».

Η ανάρτηση της Αθηναϊς Νέγκα

Στημένος ο ξυλοδαρμός Light - Snik στα Mad VMA! Το βίντεο με όλη την αλήθεια

Κατά την διάρκεια των MAD VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Snik και Light, δυο τράπερς που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε τεράστια κόντρα.

Όλοι, είτε παρευρισκόμενοι είτε όχι, σχολίασαν τον εν λόγω καυγά ενώ μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως ήταν όλα στημένα από την διοργάνωση, μιας και λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο Light δημοσίευσε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε μέλος της παραγωγής και του ζητούσε να του αλλάξουν θέση και να τον βάλουν μακριά από τον Snik, γιατί οι συνέπειες μόνο καλές δεν θα είναι (διαβάστε το εδώ).

Μάλιστα, ο Γιώργος Μανίκας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως παρόλο που ήταν στο κοινό των μουσικών βραβείων, δεν φοβήθηκε καθώς, μιας και γνώριζαν πως οι 2 τράπερς θα πιαστούν στα χέρια. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν κάτι καθαρά στημένο, μιας και την επόμενη ημέρα του τσακωμού, τόσο ο Light όσο και ο Snik έκαναν αναρτήσεις με links για το νέο τους τραγούδι…