Περήφανη μητέρα η Βίκυ Καγιά - Το άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της, Κάρολο που "έλιωσε" το instagram

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περήφανη μητέρα η Βίκυ Καγιά - Το άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της, Κάρολο που

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και πάλι στην βάση της καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ζητούσαν πίσω. Όπως είναι γνωστό, πέρα από το Shopping Star όπου θα συνεχίσει δυναμικά για μια ακόμη χρονιά η γνωστή παρουσιάστρια θα επιστρέψει και πάλι στο GNTM 5.

Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως πρόκειται να δούμε οι αλλαγές είναι άκρως ριζικές τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στους όρους.

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, δεν δίστασε να κάνει ένα throw back στο οποίο βλέπουμε ένα άκρως τρυφερό βίντεο της ίδιας μαζί με τον γιο της Κάρολο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου - Τα τρυφερά τετ α τετ της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στην ξαπλώστρα

Στη Μύκονο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, Κάρολο και Μπιάνκα. Το ζευγάρι λατρεύει το νησί των ανέμων και το επισκέπτεται ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε πρόσφατα στο Nammos στην Ψαρρού, όπου απόλαυσαν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και του GNTM που επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας, φορώντας μικροσκοπικό λευκό μπικίνι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τις απίστευτες αναλογίες της.

Όταν βγήκε ωστόσο από τη θάλασσα, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της οικογένειας της. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ με το σύζυγό της, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι έχει συνηθίσει να τραβά όλη την προσοχή.

Το βίντεο Καγιά - Κρασσά από τη Μύκονου