Απέκτησε δίδυμα μετά τον γολγοθά με τις εξωσωματικές - Γέννησε γνωστή Ελληνίδα μοντέλο

Το φύλο των μωρών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απέκτησε δίδυμα μετά τον γολγοθά με τις εξωσωματικές - Γέννησε γνωστή Ελληνίδα μοντέλο

Μετά την καραντίνα έχουμε απανωτά χτυπήματα για νέες εγκυμοσύνες, με τα μωράκια γνωστών κύριων να γεννιούνται το ένα μετά το άλλο. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Νταϊάνα Ιγροπούλου, η οποία μετά από δυσκολία, την οποία και είχε μοιραστεί δημόσια, έμεινε τελικά έγκυος.

Έχει μιλήσει από μόνη της για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και από ότι φαίνεται υπερνίκησε κάθε εμπόδιο και έφερε στον κόσμο μαζί με τον καλό της Ramez, όχι ένα αλλά δύο παιδιά. Σήμερα λοιπόν, το μοντέλο κρατάει στην αγκαλιά της τον David και τον John, οι οποίοι ήρθαν στην ζωή κοντά στον Ιούλιο.

Από εδώ και στο εξής η καθημερινότητα του ζευγαριού, αλλά και οι ρυθμοί της ζωής τους αλλάζουν με κάθε τρόπο, όμως αυτό μόνο με χαρά μπορεί να συνδεθεί από τη στιγμή, που αποτελούσε βαθιά επιθυμία του μοντέλου και του συζύγου της επιχειρηματία.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η χώρα διαμονής τους είναι η Αγγλία, ενώ στο παρελθόν το όμορφο κορίτσι είχε ζήσει στην Ελλάδα κατακτώντας μάλιστα τίτλο σε καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου έκανε δίδυμα

Νταϊάνα Ιγροπούλου

Λίγα λόγια για την Νταϊάνας Ιγροπούλου

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου του 1991. Το 2007, συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, διεκδικώντας ως ανήλικη τον τίτλο της Μις Γιανγκ, τον οποίο και κέρδισε.

Με τον τίτλο αυτό συμμετείχε στα διεθνή καλλιστεία Miss Young International, όπου κέρδισε στον διαγωνισμό και στέφθηκε Queen of Universe 2007. Δύο χρόνια αργότερα, συμμετείχε και πάλι στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά για τον κορυφαίο τίτλο.

Τελικά εξελέγη Β' Σταρ Ελλάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δυσαρέσκεια που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια της στέψης της. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για περιοδικά ενώ έχει πάρει μέρος και σε διαφημιστικά σποτ