"Είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης..." - Όλη η αλήθεια για τη σχέση Τσεκουρα και Κουτσαφτίκη πίσω από τις κάμερες της Μουρμούρας

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Φέτος είναι η 10η χρονιά που η σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα θα βγει στον αέρα με νέα επεισόδια (δείτε το trailer). Μπορεί από το πρώτο επεισόδιο ορισμένα ζευγάρια να έχουν αλλάξει, ωστόσο, παραμένει από τα πιο επιτυχημένα projects της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2023. Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκυρτής, Γιάννης Διακάκης, Σάρα Γανωτή, Ασημάκης Κοντογιάννης, Άντα Γκουρμπαλή, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα, Ελένη Λευθεριώτη, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της 10ης σεζόν, ο Σπύρος Τσεκούρας, ο τηλεοπτικός "Μπάμπης", παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την συμπρωταγωνίστρια του, Άννα Κουτσαφτίκη.

Όπως αποκάλυψε, εκτός από συνάδελφοι και τηλεοπτικό ζευγάρι, είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, συνεργάζονται και στο θέατρο.

Οι σχέσης Τσεκούρα - Κουτσαφτίκη από την Μουρμούρα

Αυτοσχεδιασμός και ταύτιση σηματοδοτούν τη συνεργασία σας με την Άννα Κουτσαφτίκη, καθώς φοιτήσατε μαζί στο Θέατρο Τέχνης;

Με την Άννα γνωριζόμαστε πολύ καιρό και μοιραζόμαστε μια κοινή θεατρική γλώσσα, η οποία μας βοηθάει πολύ και στα γυρίσματα. Έπειτα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας, η Άννα είναι κάτι παραπάνω από απλός συνεργάτης.

Βιώνετε μια εικονική παράλληλη ζωή μαζί της;

Απόλυτα. Βλέπετε, η Άννα είναι το τηλεοπτικό μου έτερον ήμισυ και η «Μουρμούρα» η τηλεοπτική μου οικογένεια. Είναι σαν να έχω ένα δεύτερο σπίτι εκεί.

Η κοινή τους συνέντευξη στο YOU

Άννα Κουτσαφτίκη - Σπύρος Τσεκούρας περιοδικό YOU

Τηλεοπτικό ζευγάρι ερωτευμένο και με μπόλικη... μουρμούρα, φίλοι κολλητοί, γονείς, με ομοιότητες αλλά και με διαφορές από τους ήρωες που υποδύονται, αντιστάρ από τους σπάνιους. Η αγάπη, ο γάμος, η οικονομική επιβίωση, οι δυσκολίες και οι χαρές, τα παιδιά τους, η χρυσή ισορροπία με τους συζύγους τους, τα παιδικά τους χρόνια και η πίστη συνδέουν ένα κράμα ανόμοιων βιωμάτων δύο τόσο ξεχωριστών ανθρώπων.

Η Άννα Κουτσαφτίκη και ο Σπύρος Τσεκούρας με την αποκαλυπτική τους συνέντευξη στο YOU βρίσκουν μια αφορμή να γιορτάσουν τα 500 επεισόδια της σειράς που για όγδοη σεζόν κερδίζει το στοίχημα στους πίνακες της τηλεθέασης και στις καρδιές των τηλεθεατών.

Στο βίντεο που ακολουθεί μας εκμυστηρεύονται τα απρόοπτα από τα γυρίσματα με τις δύο τηλεοπτικές πεθερές, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Μαρία Καβογιάννη...

ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ

Θα καταφεύγατε ποτέ, αν όχι σε σεξολόγο όπως στη «Μουρμούρα», σε έναν σύμβουλο γάμου ή ακόμη και σε ψυχολόγο;

Καθόλου αρνητική δεν θα ήμουν αν τα πράγματα έφταναν σε αδιέξοδο, θα το θεωρούσα απαραίτητο. Με τον άντρα μου τα τελευταία χρόνια έχουμε τον πνευματικό μας και όταν βρισκόμαστε σε τέλμα απευθυνόμαστε σε εκείνον. Από μικρή αναζητούσα πολύ τον Θεό. Η πίστη μου είναι ο θεμέλιος λίθος μου, η ανάγκη μου και η χαρά μου.

Βγάζατε κάποια στιγμή ακόμη και περισσότερα χρήματα από τον σύζυγό σας; Είναι ένα θέμα που θίξατε στα πρόσφατα επεισόδια...

Φυσικά μάς έχει συμβεί. Έχουν καταργηθεί αυτά τα στεγανά μεταξύ των δύο φύλων, δηλαδή ποιος πρέπει να φέρνει τα περισσότερα λεφτά στο σπίτι. Ο σύζυγός μου μάλιστα όταν για κάποιο χρονικό διάστημα κάθισε με το παιδί στο σπίτι και εγώ δούλευα, το απήλαυσε απίστευτα. Όταν χειριζόμαστε τα προβλήματα χωρίς εγωισμούς αλλά με συνεννόηση, καταργούνται οι τίτλοι ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Συνεχίζουν οι Παοκτζήδες να σας έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία;

Ναι, και οι Θεσσαλονικείς και οι Πόντιοι, και το χαίρομαι πολύ αυτό. Και εγώ έχω αδυναμία στη Θεσσαλονίκη. Με είχαν καλέσει και στη φιέστα του ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα παραστάσεις στο θέατρο.

Είστε ενεργός στην ανατροφή των παιδιών σας;

Είμαι όπως είναι όλοι οι μπαμπάδες στη σημερινή εποχή, που κάνουν δουλειές στο σπίτι, που μαγειρεύουν αφού η γυναίκα τους είναι εργαζόμενη. Φυσικά και θα τα κοιμίσω, θα τα ταΐσω, θα παίξουμε, θα τα αλλάξω, θα κάνω δουλειές. Πάνε οι εποχές που η γυναίκα ήταν στο σπίτι, ο άντρας δούλευε και στον ελεύθερό του χρόνο έπαιζε μπάλα με τον γιο του και τον πήγαινε να δουν και κανένα ματσάκι!