Το βίντεο τα λέει όλα - Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Τα γιόρτασαν μαζί στη Ζάκυνθο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το βίντεο τα λέει όλα - Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μπορεί οι δυο τους να αρνούνται πως είναι σε σχέση ωστόσο οι όλο και πιο συχνές κοινές εμφανίσεις του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, έχουν φουντώσει τις φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ζάκυνθο και μάλιστα, έκανε το πάρτι της, στο μαγαζί που εμφανίστηκαν οι Melisses του Χρήστου Μάστορα (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά έχουν μεταξύ τους).

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Όταν η τούρτα υπερπαραγωγή έφτασε στο τραπέζι όπου καθόταν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και οι φίλες της, ο τραγουδιστής διέκοψε το πρόγραμμά του και ξεκίνησε να την τραγουδά το τραγούδι των γενεθλίων. Το μοντέλο ήρθε σε αμηχανία, γύρισε να κοιτάξει τον Χρήστο Μάστορα και στη συνέχει, επικεντρώθηκε στην τούρτα της.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι μαζί αλλά ο Μάστορας λέει άλλα

Ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, οι Μέλισσες, έδωσαν συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 εκεί όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν με το γνωστό μοντέλο από το GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Οι φήμες τους θέλουν να είναι μαζί, ενώ ορισμένα stories που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει κοινές διακοπές, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι δυο τους έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό). Ο Χρήστος Μάστορας βέβαια από τη μεριά του, αρνείται να το παραδεχτεί.

Στην ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του ζωή, και για το αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ή όχι, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Για το αν ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».