Σε διπλό ταμπλό τη φετινή σεζόν η Μαρία Αναστασοπούλου; - Το επαγγελματικό βήμα μετά το "Καλημέρα Ελλάδα"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε διπλό ταμπλό τη φετινή σεζόν η Μαρία Αναστασοπούλου; - Το επαγγελματικό βήμα μετά το

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια όπου βρισκόταν στην τηλεοπτική στέγη του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα της. Συγκεκριμένα, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να την δούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το τρέιλερ του σταθμού του Αμαρουσίου, η γνωστή δημοσιογράφος θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα» όπου ενημερώνει πάνω από 30 χρόνια τους τηλεθεατές αναφορικά με την επικαιρότητα.

Σε διπλό ταμπλό η Μαρία Αναστασοπούλου

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα συνεχίσει το ραδιόφωνο και αυτή τη σεζόν από τα μικρόφωνα του Real FM όπου θα κάνει εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο πρωί.

Γυρίζει την Ελλάδα με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της πριν το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα στην επικαιρότητα, αφού μετά από χρόνια παρουσίας στο ΣΚΑΙ, μετακομίζει τηλεοπτικά στον ANT1, προκειμένου να πάρει θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Μέχρι ωστόσο την έναρξη της εκπομπής που θα την φέρει πίσω στην πρωτεύουσα εκείνη απολαμβάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και μοιράστηκε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που τους έχουμε δει μαζί.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε λοιπόν την εκπομπή «Σήμερα» και τον Δημήτρη Οικονόμου και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στη νέα της τηλεοπτική δουλειά. Παρ' ότι οι φήμες για τη μετακόμισή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, είχαν βγει καιρό, μόλις χθες κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ ,αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά