Πέρασε άλλος ένας χρόνος από πάνω της - Το σχόλιο της Παπαδοπούλου για την ηλικία της με αφορμή τα γενέθλιά της

Αυτοτρολάρεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέρασε άλλος ένας χρόνος από πάνω της - Το σχόλιο της Παπαδοπούλου για την ηλικία της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφό, ο οποίος της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η τραγουδίστρια για τα 35 της χρόνια επέλεξε ένα λευκό και κολλητό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες και έτσι λαμπερή, όπως ήταν έσβησε τα κεράκια για τα γενέθλια της. Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram ευχαριστώντας για τις ευχές και κάνοντας παράλληλα ένα επικό σχόλιο για την ηλικία της.

Το μήνυμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τα γενέθλιά της

«Πως περνάνε τα χρόνια…ποτέ ήμουν 35 πότε έγινα 25 ούτε που το κατάλαβα. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας. Εύχομαι υγεία, χαμόγελα κ λίγο τρελίτσα για αλατοπίπερο».

Έχει στο μυαλό της τη δημιουργία οικογένειας;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».