Με μαύρο ολόσωμο μαγιό στα 67 της - Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πόζαρε ακομπλεξάριστη με θέα την θάλασσα στη Γαύδο

"Βροχή" τα likes στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με μαύρο ολόσωμο μαγιό στα 67 της - Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πόζαρε ακομπλεξάριστη με θέα την θάλασσα στη Γαύδο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφού κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το πρόσφατο ταξίδι στην Κρήτη).

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Γαύδο και όπως είναι λογικό δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της μέσα από το λογαριασμό της στο instagram όπου πόζαρε με το μαγιό της.

Από την άλλη, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Γαύδος: Στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης . ????????‍♀️22 Ναυτικά μίλια από τα Σφακιά και 170 ν.μ. από το Τομπρούκ της Λιβυής… Τόπος εξορίας του Άρη Βελουχιώτη … διαβάστε την Ιστορία του νησιού, είναι συγκλονιστική».

Η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με μαγιό

Πάνω σε σερφ σε παραλία των Κυκλάδων - Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δαμάζει τα κύματα

Ενώ η περιοδεία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συνεχίζεται, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία για να απολαύσει το καλοκαίρι, όπως έκανε και στην Κρήτη με τον πολύ καλό της φίλο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Κυκλάδες και φυσικά, φροντίζει να βρει και λίγο χρόνο για να κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου αλλά και να απολαύσει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, που δεν είναι άλλο από το σερφινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο φαίνεται να κάνει σερφ. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εκτός από τους σταθμούς της περιοδείας της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε: «Θαλασσινή καλημέρα, "πραγματικό" σερφάρισμα στις Κυκλάδες».

Πρωτοψάλτη