Γεμάτο με φωτογραφίες του μικρού Δήμου και του Κώστα Μπακογιάννη - Το εντυπωσιακό γραφείο της Σίας Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ

Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεμάτο με φωτογραφίες του μικρού Δήμου και του Κώστα Μπακογιάννη - Το εντυπωσιακό γραφείο της Σίας Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με τον γιό της, Δήμο ή με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη θέση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο είχε δεχθεί μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο της στο σταθμό του Φαλήρου, μιας και ο γιός της, Δήμος (δείτε εδώ γιατί ονόμασαν έτσι τον γιό τους), μετά το τέλος των σχολείων πήγε και πέρασε λίγο χρόνο μαζί της.

Φωτογραφία μέσα από το γραφείο της Σίας Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ

Κάπως έτσι, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το γραφείο της, στην οποία φαίνεται πως έχει διακοσμήσει τον χώρο της με φωτογραφίες του γιού της καθώς και του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη γραφείο

Η διαφορά ηλικίας της Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με τον ερχομό του γιου του, Δήμου. Παραμένουν μέχρι και σήμερα πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται από τις κοινές τους εμφανίσεις.

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς», έχει πει ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη σύζυγό του.

Από την πλευρά της, η Σία έχει πει πως «στο σπίτι γίνονται σκληρά ντιμπέιτ. Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς».

Μεγαλύτερος είναι ο Μπακογιάννης, γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1978 κι έχοντας φτάσει στα 44 χρόνια του, με ουκ ολίγες έως τώρα επιτυχίες στο δυναμικό του και ως ένα ανερχόμενο πολιτικό στέλεχος.

Όσο για την Κοσιώνη; Η ίδια, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων το λόγο που δε θα έκανε δεύτερο παιδί, είναι γεννημένη στις 16 Μαΐου 1980, έχοντας πιάσει τα 42, αν και σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται, καθώς δείχνει το ίδιο νέα με 16 χρόνια νωρίτερα, όταν ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ με το δελτίο ειδήσεων.