Τούρτα υπερπαραγωγή για την κούκλα κόρη του Θάνου Πετρέλη, Αγάπη - Έχει μεγαλώσει πολύ

Οι ιδιαίτερες ευχές που δέχτηκε από την showbiz

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τούρτα υπερπαραγωγή για την κούκλα κόρη του Θάνου Πετρέλη, Αγάπη - Έχει μεγαλώσει πολύ

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (23/8) ημέρα για την μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη καθώς η Αγάπη έγινε 16 ετών. Όπως είναι λογικό, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στο κορίτσι του με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: Happy Birthday my no1 princess Agapi». Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η 16χρονη είναι κούκλα και μοιάζει αρκετά στον πατέρα της καθώς τα μάτια τους είναι ολόιδια.

Μάλιστα, τις δικές τους ευχές στον γνωστό τραγουδιστή για την κόρη του, έστειλαν και ο Χάρης Βαρθακούρης με τον Νίνο. Δείτε επίσης τρυφερές φωτογραφίες και με τα υπόλοιπα παιδιά του.

Η τρυφερή ανάρτηση του Θάνου Πετρέλη

''Έχει τύχει να ξεφύγουν πάνω στη σκηνή και να μου πιάσουν...''

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» , έδωσε ο Θάνος Πετρέλης που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε κάποια δυσάρεστα σκηνικά που έχουν προκαλέσει θαυμάστριές του σε συναυλίες του, πάνω στη σκηνή. Αδιαμφισβήτητα από την πορεία του από το Fame Story και μετά παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας επομένως η παρουσία του είναι λογικό να προκαλεί και τέτοιες εκφράσεις θαυμασμού, που βέβαια έγιναν με προσβλητικό τρόπο.

Και παλιότερα βέβαια μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» , είχε πει ότι σε συναυλίες του σε Λονδίνο και Αμερική του έχουν πετάξει και σουτιέν και εσώρουχα πάνω στη σκηνή με τη γυναίκα του δυστυχώς να είναι παρούσα, ενώ μας εξομολογήθηκε και πως αντιμετωπίζει και ο ίδιος και η οικογένειά του τέτοιες καταστάσεις.

«Στη δουλειά μας έτσι κι αλλιώς υπάρχει το φλερτ. Το θέμα είναι να μην ξεπερνάει τα όρια. Όταν είμαστε πάνω στο stage και ανεβαίνει ο κόσμος στο πλαίσιο του χαβαλέ και της κοριτσοπαρέας και την ώρα που χορεύουν έχει τύχει να βάζουν το χέρι… Πάνω στο σπρώξιμο “να του κάνουμε πλάκα, να του πιάσουμε τον κ#λο”».

Στη συνέχεια διηγήθηκε και άλλα ευτράπελα που του έχουν τύχει όλα αυτά τα χρόνια σε δουλειές του όσο και για το πόσο εκδηλωτικοί είναι οι Έλληνες της ομογένειας σε συναυλίες του στο εξωτερικό.