Θα την κάνει σύντομα θεία - Η καστανομάλλα και κούκλα αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα την κάνει σύντομα θεία - Η καστανομάλλα και κούκλα αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα φέρνει στον κόσμο το παιδάκι της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κοιλίτσα της είναι πλέον πολύ μεγάλη και οι αποκλειστικές φωτογραφίες μας είναι πολύ γλυκές.

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ και την έχει ομορφύνει ακόμη περισσότερο. Βέβαια, η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού και η αδερφή της είναι κούκλα. Μάλιστα, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

«Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Αυτή είναι η κούκλα αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η Όλγα έχει τα ίδια μάτια και μαλλιά με την Χρύσα, ενώ έχουν και απίστευτη επιδερμίδα.

Χρύσα Μιχαλοπούλου Όλγα

Το σπίτι Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλου

Τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της διανύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου και πολύ σύντομα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι κρατάει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την εγκυμοσύνη ήδη έχουμε δει φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.

Το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια, περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα απίστευτο διαμέρισμα με εντυπωσιακή διακόσμηση. Είναι νεανικό με πίνακες και alternative έπιπλα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλου πριν γίνουν γονείς

Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλος σπίτι

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πότε θα γίνει η γέννα: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».