Πιο αρχοντικό κι από το μαγαζί της στη Μύκονο - Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Γεμάτο με καθρέφτες και φωτάκια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιο αρχοντικό κι από το μαγαζί της στη Μύκονο - Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στη Μύκονο για χάρη του μαγαζιού της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και στην Αθήνα, διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι το οποίο αντανακλά σε μεγάλο ποσοστό την έντονη προσωπικότητά της.

Η ίδια έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της μετά από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Το νέο της επαγγελματικό βήμα την έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις εμπειρίες που αποκτά καθημερινά στο Νησί των Ανέμων.

Στο πλευρό της έχει πάντα τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν αν είναι ζευγάρι ή απλοί φίλοι. Όπως και να έχει ωστόσο, ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα, ενώ η παρουσία του Βλάσση Χολέβα στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη είναι διαρκής (δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο που τράβηξε).

Το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη στην Αθήνα

Μία από τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της μετά τον χωρισμό της, η Μαρίνα Πατούλη, ήταν και το σπίτι της. Συγκεκριμένα, έβαλε στο ενοίκιο το σπίτι που είχε στην Πεύκη (δείτε εδώ πόσα χρήματα ζητάει) και μετακόμισε σε ένα καινούργιου.

Προς το παρόν δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το νέο της σπίτι, ωστόσο μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από μερικούς μήνες μαρτυρά πως και αυτός ο χώρος όπως και ο προηγούμενος, είναι άκρως εντυπωσιακοί.

Μαρίνα Πατούλη σπίτι

Ο ξέφρενος χορός της Μαρίνας Πατούλη στο μαγαζί της στην Μύκονο

Τον περισσότερο χρόνο η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στο μαγαζί που έχει μαζί με τον Βλάσση Χολέβα (δείτε εδώ το εσωτερικό του). Βέβαια, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, στην Μύκονο βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης όπου η συνάντηση κορυφής ήταν γεγονός. Μεταξύ άλλων, μετά την έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέτα, ο Νίκος Κοκλώνης συνέχισε τη βόλτα του στα στενά του νησιού και πέρασε από την μπουτίκ ρούχων της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα.

Όπως θα δείτε παρακάτω και από το insta story που δημοσίευσε ο ίδιος, οι δυο τους το έριξαν για τα καλά στον χορό ενώ ξέσπασαν ταυτόχρονια στα γέλια.