Δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη - Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και την έκλεψαν

Βγήκε ζημιωμένη από την κατάσταση αυτή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη - Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και την έκλεψαν

Δυσάρεστα νέα έγινα γνωστά για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία όσο έλειπε για διακοπές από το διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι, επέστρεψε πίσω και δεν το βρήκε, όπως το είχε αφήσει.

Όσο λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε τα μπάνια της χαλαρή, από το διάστημα μεταξύ 16 έως 23 Αυγούστου, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, άγνωστος/οι παραβίασαν το σπίτι από το πίσω μπαλκόνι.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έπεσε θύμα διάρρηξης

Πιο αναλυτικά, η ίδια βγήκε ζημιωμένη από την περιπέτεια αυτή, αφού της έκλεψαν τσάντες και κοσμήματα αξίας, αλλά σε κάθε περίπτωση είχε την τύχη να βρίσκεται εκτός Αθηνών και να μην έρθει αντιμέτωπη με την ημέρα της ληστείας.

Σαλαγκούδη - θύμα διάρρηξης

Θέλει να γίνει μανούλα;

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες», το απόγευμα του Σαββάτου 9/4. Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για ένα θέμα, που έχει κάνει η ίδια γνωστό για τον εαυτό και σίγουρα με τον τρόπο αυτό εμπνέει πολλές γυναίκες.

Η συντήρηση ωαρίων και η μελλοντική επιθυμία της να γίνει μητέρα είναι κάτι που την απασχολεί και για αυτό προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία και φυσικά μιλάει ανοιχτά για να δείξει πως νιώθει και ότι δεν αφορά σε θέμα ταμπού. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα δεν ήταν ενήμερη για τη διαδικασία και όλο αυτό το χρωστάει σε γνωστή παρουσιάστρια.

«Ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή ΄στε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».

«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή όταν ήμουν πιο μικρή αλλά το άφησα. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη και, επειδή το έζησα μαζί της, αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω.»

«Πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού… Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.