''Ντίβα, τρελή, σκ@λα''- Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ερευνήσει από που προκύπτουν οι ταμπέλες που χρεώνουν στις γυναίκες

Όσα εξομολογήθηκε σε podcast η Δούκισα του Σάσεξ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ντίβα, τρελή, σκ@λα''- Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ερευνήσει από που προκύπτουν οι ταμπέλες που χρεώνουν στις γυναίκες

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ το πρώτο podcast της σειράς Archetypes, όπου μεταξύ άλλων έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για την ίδια και τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, την αντιμετώπιση της βασιλικής οικογένειας προς την ίδια, αλλά και τις αλλαγές που συντελέστηκαν στο χαρακτήρα της όλα αυτά τα χρόνια.

Η ίδια δεν έχει περάσει και λίγα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η απόφαση της ίδιας και του Χάρι να φύγουν από το παλάτι έχουν προκαλέσει ρήξεις με τη βασιλική οικογένεια. Και ενώ φαίνεται ότι οι σχέσεις τους με τη βασίλισσα Ελισάβετ βελτιώθηκαν μετά την παρουσία τους στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, εκείνη ούτε τους κάλεσε στο μέρος όπου πέρασε τις διακοπές της, ενώ και οι ευχές για τα γενέθλιά της από τους γαλαζοαίματους ήταν λιγοστές.

Όσα αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ για τις δυσκολίες στη ζωή της

Η Δούκισα του Σάσεξ λοιπόν αποκάλυψε πολλά και φοβερά. Αρχικά είπε ότι τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χαρι, ένα από τα πράγματα για τα οποία δέχτηκε επικρίσεις ήταν η φιλοδοξία της, η οποία αντιμετωπιζόταν «σαν κάτι τελείως φρικτό». Η ίδια είπε ότι σαν παιδί θεωρούσε θετικό χαρακτηριστικό τη φιλοδοξία ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε.

«Προσωπικά, δεν είχα ποτέ επίγνωση των αρνητικών συνειρμών πίσω από τη λέξη φιλοδοξία, μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον μετέπειτα άνδρα μου. Απ' ό,τι φαίνεται, η φιλοδοξία είναι ένα φρικτό, φρικτό πράγμα. Για τις γυναίκες... Από τη στιγμή που άρχισα να αισθάνομαι αυτό το αρνητικό κλίμα γύρω από τη λέξη, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσω. Πλέον το βλέπω παντού, και στα εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες που παρουσιάζουν μια πιο περιορισμένη εκδοχή του εαυτού τους σε καθημερινή βάση».

Στο podcast της, η Μέγκαν εξηγεί ότι θέλει να εξερευνήσει τις «ετικέτες» που η κοινωνία βάζει στις γυναίκες, όπως «ντίβα, τρελή, σκ@λα» και να προσδιορίσει από πού πηγάζουν και γιατί έχουν διατηρηθεί τόσα πολλά χρόνια. «Φυσικά, ξέρω και εγώ κάνα δυο πράγματα για αυτές τις ετικέτες», σημειώνει η Δούκισσα του Σάσεξ, υπονοώντας πιθανώς τα μαθήματα που πήρε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στη χώρα του συζύγου της.

Πρόσφατα έδειξε το φυσικό της εαυτό στο κοινό

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να έγινε μια ''αποστάτης'' του Παλατιού μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπά Χάρι, ωστόσο παρά την ήρεμη ζωή που έχουν επιλέξει την έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα εντυπωσιακά φτιαγμένη. Αυτή τη φορά οι θαυμαστές της εξεπλάγησαν με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ όπου δείχνουν τη Δούκισσα του Σάσεξ με σγουρό μαλλί που φαίνεται να είναι το φυσικό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Παρά το γεγονός βέβαια ότι στις παρακάτω φωτογραφίες δε θυμίζει την εντυπωσιακή Δούκισσα που έχουμε συνηθίσει ή την ηθοποιό που κατακτούσε την μικρή και τη μεγάλη κοπέλα, παραμένει εντυπωσιακή καθώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Zoom στην οποία συμμετείχε η Μαρκλ από το σπίτι της και την βλέπουμε με τα φυσικά της μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Επίσης, σε μια εμφάνιση – έκπληξη είναι μαζί της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο 3χρονος Άρτσι καθώς και η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.