«Να μας προσέχεις...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αναστασίας για τον θάνατο της γιαγιάς της

Την είχε τραβήξει βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να μας προσέχεις...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αναστασίας για τον θάνατο της γιαγιάς της

Μεγάλο πένθος περνάει η νέα και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της τραγουδίστρια, Αναστασία, η οποία μέσα από ένα story στο instagram έκανε γνωστό την Τρίτη 23/8, πως έχασε πολύ δικό πρόσωπο από τη ζωή.

Σε δεύτερη φάση, την επόμενη ημέρα (24/8) ήρθε άλλη μια ανάρτηση από την ίδια, που ''ράγισε'' κυριολεκτικά καρδιές. Παίζοντας από πίσω το hit της ''Αμαρτίες'' είδαμε τη γιαγιά της, η οποία πλέον δε ζει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Η Αναστασία κάνοντας έτσι γνωστό το οικογενειακό πρόσωπο, που έχασε, έγραψε και ένα σπαρακτικό κείμενο για να την αποχαιρετήσει.

Το συγκινητικό βίντεο της Αναστασίας για τον θάνατο της γιαγιάς της

"Καλό ταξίδι στη γιαγιά μου, στο στήριγμά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου. Σε ευχαριστώ που με έκανες το παιδί που είμαι σήμερα. Να μας προσέχεις, μου λείπεις χαμόγελό μου...".

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τους γονείς της

Η Αναστασία, η όμορφη τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες», που σύντομα έγινε viral τραγούδι και το λάτρεψε όλος ο κόσμος, έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για την τεράστια αλλαγή που έχει βιώσει μετά την επιτυχία και την αναγνώριση της.

«Δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζε κάποιο άλλο κορίτσι της ηλικίας μου, εγώ ξέρω ότι για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Είμαι η ίδια Αναστασία, που ήμουν πριν από τις «Αμαρτίες». Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο και κάνω αυτό που αγαπώ. Στην αρχή έλεγα ότι ο κόσμος μπορεί να μη με αναγνωρίζει παρά την επιτυχία του τραγουδιού ή να ντρέπεται να έρθει και να μου μιλήσει. Όταν βγαίνω, με σταματούν πολλοί στο δρόμο» ανέφερε η Αναστασία.

H Αναστασία αποκαλύπτει για τη ζωή της μετά την επιτυχία της

«Για τους γονείς μου όποια δουλειά κι αν κάνω, είμαι το παιδί τους για εκείνους. Θέλουν να είμαι χαρούμενη και δεν μπήκαν ποτέ εμπόδιο στα όνειρά μου. Σίγουρα φοβούνται αλλά ξέρουν ότι είμαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους εμπιστεύονται».