Υπερατλαντικό ταξίδι για Δαλάκα και Φιντιρίκο μετά την επανασύνδεση - Το στιγμιότυπο από το αεροπλάνο

Τους ενώνουν περισσότερα από ότι τους χωρίζουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Υπερατλαντικό ταξίδι για Δαλάκα και Φιντιρίκο μετά την επανασύνδεση - Το στιγμιότυπο από το αεροπλάνο

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος είναι και πάλι μαζί αφού αποφάσισαν να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Το ζευγάρι που όπως φαίνεται έχει πολλά κοινά λατρεύει τα ταξίδια και όλο αυτό τον καιρό που είναι μαζί έχει ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς. Έτσι και τώρα για να ενισχύσουν τη φλόγα της σχέσης τους αποφάσισαν να κάνουν ένα πολύ μακρινό ταξίδι, όπως μας αποκάλυψε η αθλήτρια μέσα από story της.

Ο επιχειρηματίας είχε φουντώσει πριν από λίγες μέρες τις φήμες περί επανασύνδεση όταν ανέβασε ένα βίντεο από τα γενέθλια της Δαλάκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Τελικά εκείνες επαληθέυτηκαν και είναι ξανά μαζί απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε εγχώριους και μη προορισμούς.

Το story της Δαλάκα από το υπερατλαντικό ταξίδι - Ποιος ο προορισμός;

Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν βαλίτσες και φεύγουν για Νέα Υόρκη προκειμένου να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς και να αφήσουν πίσω τα παλιά κάνοντας μια νέα αρχή.

Πριν τη Νέα Υόρκη έκαναν μια απόδραση στην Αίγινα

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz όπου έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media καθώς ο έρωτάς τους κατά καιρούς φαίνεται πως έχει περάσει από 40 κύματα καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές χωρίσμοί και επανασυνδέσεις.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ούτε και το τελευταίο. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον με αποτέλεσμα η επανασύνδεση για το ζευγάρι να είναι γεγονός. Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα social media όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια είχε τα γενέθλιά της οπότε δεν άργησαν να έρθουν και τα insta stories. Έτσι, το γιόρτασαν με μια βόλτα στο χλιδάτο σκάφος του επιχειρηματία όπου μαζί τους είχαν και τους αγαπημένους τους φίλους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα