Βαρύ πένθος για τον Μάκη Πουνέντη - Έφυγε από τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο

Το συγκινητικό μήνυμα του παραγωγού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για τον Μάκη Πουνέντη - Έφυγε από τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και λίγες ώρες ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω instagram έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του ξαδέρφη Βίβιαν, με τον ίδιο να μην μπορεί να διαχειριστεί τον απροσδόκητο χαμό της.

Ο Πουνέντης είναι ένας από τους πολύ πετυχημένους ανθρώπους του χώρου και χρόνια τώρα οι ακροατές απολαμβάνουν τις μεταδόσεις του. Μάλιστα ο ίδιος μαζί με την Ελένη Μενεγάκη ήταν το δίδυμο των κουμπάρων στο γάμο της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πουνέντη για το θάνατο της ξαδέρφης του

«Έρχονται στη ζωή και αυτές οι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια για να πεις… Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις… Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να σιωπήσεις… Όμως εσένα, πώς να μην σε αποχαιρετήσω, αγαπημένη μου? Ο Θεός σε προίκισε με φως και με μια μεγάλη καρδιά που χωρούσε κάθε πρόβλημα, κάθε ανάγκη…

Η αγκαλιά σου πάντα ανοιχτή για όλους… Η λάμψη και το ταπεραμέντο σου, δεν σε άφηναν να περάσεις απαρατήρητη όπου κι αν βρισκόσουν… Και αυτό το γέλιο σου… Αχ Βίβιαν, αυτό το γέλιο σου θα μου λείψει περισσότερο. Ποτέ δεν ήμουν καλός με την απώλεια. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Όταν έχανα κάποιον που αγαπούσα πολύ, έβαζα τα δυνατά μου να συνεχίζω τη ζωή μου χωρίς αυτόν.

Όμως τώρα, Βίβιαν, θα ζω με την αγάπη που αφήνεις πίσω σου… Καλό Παράδεισο, αγαπημένη μου ξαδερφούλα…».

Ή ανάρτηση του Μάκη Πουνέντη για το χαμό της ξαδέρφης του

Λίγα λόγια για τον Μάκη Πουνέντη

Ο Μάκης Πουνέντης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός που επί σειρά ετών παρουσίαζε τη δική του εκπομπή έπτά με δώδεκα το πρωί στον Ρυθμό. Τον Οκτώβρη του 2012 η συνεργασία τους διακόπτεται.
Παρότι σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και έκανε προσπάθειες για να αποκτήσει όλο και περισσότερη εμπειρία πηγαίνοντας στην Αμερική, τελικά τον κέρδισαν τα ερτζιανά.
Έτσι πέρασε από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.