Η Παπαρίζου έκλεισε πριν λίγο τα 40 - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας με τον Καψάλη

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Παπαρίζου έκλεισε πριν λίγο τα 40 - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας με τον Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις ενώ ακόμα σπανιότερα κάνουν κοινές αναρτήσεις.

«Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», δήλωσε στη συνέντευξή της στο Marie Claire η Έλενα Παπαρίζου.

Παπαρίζου Καψάλης διαφορά ηλικίας

Η διαφορά ηλικίας της Παπαρίζου με τον Καψάλη

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 μέσω ενός κοινού γνωστού και αμέσως έδεσαν. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει (δείτε εδώ το σπίτι όπου στεγάζουν τον έρωτά τους) καθώς και ο γάμος, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια, καθώς τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Ανδρέας Καψάλης θέλησαν να τον κρατήσουν μακριά από τα μίντια.

Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 1982, και σήμερα είναι 40 ετών, ενώ ο σύζυγός της, γεννήθηκε το 1970 και άρα σήμερα είναι 52 ετών.

Οι σπουδές και η καριέρα του Ανδρέα Καψάλη

Όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η Έλενα, έχει δηλώσει αρκετές φορές το πόσο αγαπάει τον σύζυγό της, αλλά και το πόσο κτητική είναι μαζί του.

Ο Ανδρέας Καψάλης είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης