Στέλιος Λεγάκης: Δεν αντέχει λεπτό μακριά της - Η έκπληξη στην εγκυμονούσα σύντροφό του για τα γενέθλιά της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στέλιος Λεγάκης: Δεν αντέχει λεπτό μακριά της - Η έκπληξη στην εγκυμονούσα σύντροφό του για τα γενέθλιά της

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Στέλιος Λεγάκης και η αγαπημένη του σύντροφος, Ειριάννα Συρίγου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και όπως είναι λογικό ανυπομονούν να το αγκαλιάσουν όταν έρθει στον κόσμο.

Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή έκπληξη μιας και η αγαπημένη του είχε εχθές (24/8) τα γενέθλιά της.

Όπως θα δεις και στο stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram, με το που άλλαξε η ώρα της πήγε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς και ροζ χρώματος δίνοντάς της μερικές τρυφερές ευχές.

Η έκπληξη του Στέλιου Λεγάκη στην σύντροφό του

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Στέλιου Λεγάκη

Μπορεί από τη μία να έχουμε ευχάριστα στην ελληνική showbiz με τη γέννα της Κατερίνας Στικούδη, ωστόσο δεν λείπουν και οι δυσάρεστες ειδήσεις, όπως αυτή του χωρισμού ενός αγαπημένου ζευγαριού.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (18/10) μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ένας από τους δύο.

Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη και την Τζένη Καζάκου, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη μεταξύ τους σχέση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Στέλιος Λεγάκης, λέγοντας: «Δεν έχω δει ακόμα το σίριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, αλλά θα κάτσω να το τσεκάρω. Με την Τζένη είμαστε πλέον σε φιλικό επίπεδο, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό, εδώ και κάνα χρόνο».

Δείτε το βίντεο από το 1:20' και μετά.