Μαύρο και ολόκληρο θηρίο - Αυτό είναι το αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά

Απλά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαύρο και ολόκληρο θηρίο - Αυτό είναι το αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει το νέο βήμα στα επαγγελματικά της μιας και σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί). Η παρουσιάστρια μετά από περίπου 10 χρόνια συνεργασίας, άφησε τον ΑΝΤ1 και βρήκε το λιμάνι της στο σταθμό του Φαλήρου.

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε trailer, ούτε το επίσημο όνομα της εκπομπής, ενώ πολλές είναι οι φήμες για τα πρόσωπα που θα έχει στην ομάδα της (δείτε εδώ ποια είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί).

Πάντως η Φαίη Σκορδά, επέστρεψε στην Αθήνα από την Χαλκιδική πριν από μερικές ώρες και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από το υπέροχο αμάξι της.

Το αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά

«Έφτασε η ώρα της επιστροφής..

Χαλκιδική - Αθήνα για ακόμα μια φορά..

Και μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή με πίστη ,χαμόγελα κ αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά αυτοκίνητο

Το εξοχικό όπου έκανε διακοπές στην Χαλκιδική

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα με σκοπό τους τελικούς προγραμματισμούς για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Ήδη τα "αίματα έχουν ανάψει" με τον ΑΝΤ1, αφού ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να της αρπάξει μέσα από τα χέρια ένα δυνατό χαρτί...

Τίποτα όμως δεν φαίνεται να την πτοεί και μέχρι να γυρίσει στη δουλειά, χαλαρώνει γεμίζοντας τις μπαταρίες της μακριά από την κλεισούρα της Αθήνας - δείτε το σπίτι της στη Βούλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το εξοχικό της στη Σάνη της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα γράφονται η παρουσιάστρια διαθέτει εκεί ένα πανέμορφο σπίτι που έχει συνδέσει με τις ομορφότερες αναμνήσεις της.