Άγριο ξύλο σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη - Σταμάτησε να τραγουδά και έγινε χαμός

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξύλο σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη - Σταμάτησε να τραγουδά και έγινε χαμός

Ο κακός χαμός σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην Καβάλα σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας "Espresso», όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (19/8) καθώς αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό "έσκασαν" και τα ευχάριστα.

Τί συνέβη στην συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα που προκάλεσε χαμό

Νίκος Κουρκούλης στην συναυλία του

Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.

Η απάντηση του Νίκου Κουρκούλη στις φήμες χωρισμού με την Κελεκίδου - «Περάσαμε μεγάλη κρίση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Νίκος Κουρκούλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει.

Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρκούλης -δείτε εδώ και μια τρυφερή ανάρτησή τους για την επέτειο γάμου τους-.