Το πρόβλημα της Μαίρης Συνατσάκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το μοιράστηκε ανοιχτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το πρόβλημα της Μαίρης Συνατσάκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ήταν να μην το πάρει απόφαση η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς από την ώρα που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εγκυμοσύνη της, από τότε και στο εξής δημοσιεύει τόσο ευχάριστες όσο και πιο δύσκολες στιγμές της.

Η εγκυμονούσα βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησής της και σε γενικές γραμμές δεν έχει πολλές δυσκολίες για την ώρα. Οι λιγούρες της όμως είναι έντονες, με αποτέλεσμα να οδηγείται ακόμα και η ίδια συχνά στην κουζίνα για να τις ικανοποιήσει.

Με ένα Insta story, που έκανε την Πέμπτη 25/8 στον λογαριασμό της, την είδαμε να κάνει γνωστό, πως η αυπνία είναι κάτι, που αρχίζει να την ταλαιπωρεί, με το μωράκι να μεγαλώνει μέσα της και να είναι από ότι φαίνεται κάπως ανήσυχο.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη Μαίρη Συνατσάκη στην εγκυμοσύνη της

Συνατσάκη - Αυπνία
Συνατσάκη - Πρόβλημα εγκυμοσύνη

Συνατσάκη - Αυπνία
Συνατσάκη - Προβληματισμός

Στιγμές από τις ονειρικές διακοπές της εγκυμονούσας Μαίρης μαζί με τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη απόλαυσε τις διακοπές της στην Κρήτη και ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, η κοιλίτσα της φαίνεται πως έχει αρχίσει να φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Τη Δευτέρα 15/8 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου το μπεμπάκι της ξεπροβάλλει, για να ευχαριστήσει το κοινό της για της ευχές που έλαβε σχετικά με τη γιορτή για το όνομά της.

Η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως γιορτάζει στον Δεκέμβρη, όμως τόνισε πως νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που ο κόσμος ξοδεύει από τον χρόνο του για να της ευχηθεί και μάλιστα την κάνουν να αισθάνεται διπλή χαρά κάθε φορά.

«Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω. Αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας! Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της.

Μαίρη Συνατσάκη