Είναι πλέον 14 ετών και ολόιδια με την μητέρα της - Κούκλα και με μελαχρινό μαλλί η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Είναι πλέον 14 ετών και ολόιδια με την μητέρα της - Κούκλα και με μελαχρινό μαλλί η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης (δείτε εδώ το νέο τους επαγγελματικό βήμα) είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους απέκτησαν και έναν καρπό από τον ερωτά τους, την Ισμήνη η οποία έχει μεγαλώσει πλέον και έχει γίνει μια κούκλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση για τα μάτια της κόρης της.

Όπως είναι λογικό τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν τρελή αδυναμία στο παιδί τους. Πλέον, η 14χρονη Ισμήνη έχει μπει στην εφηβία της και όπως θα δείτε είναι ολόιδια η μητέρα της.

Η κούκλα κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

«Στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουμε με τη Μαρία Κορινθίου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που ήθελαν εκείνον και την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία Κορινθίου να χωρίζουν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Ισμήνη, η οποία έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής, ακολουθώντας το παράδειγμα των δύο γονιών της.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα. Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ.

Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.