Η συγκινητική ιστορία για την καταγωγή της Σαμαρά - Κάνει καριέρα στην Αθήνα αλλά ήρθε από αλλού

Το αποκλαύψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η συγκινητική ιστορία για την καταγωγή της Σαμαρά - Κάνει καριέρα στην Αθήνα αλλά ήρθε από αλλού

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πολύ ιδιαίτερες και διαφορετικές από τα συνηθισμένα διακοπές με το αγόρι της και αφού γέμισε τις μπαταρίες της επέστρεψε στην Αθήνα, με σκοπό να μπει και πάλι σε φάση γυρισμάτων..

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της, όμως με μια ανάρτηση, που έκανε στα social media την Πέμπτη 25/8 έκανε γνωστό από μόνη της, πως δεν κατάγεται από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη είναι ό τόπος, που μεγάλωσε και πριν από 8 χρόνια ξεκίνησε με λίγες βαλίτσες από την πατρίδα της για να κυνηγήσει με επιτυχία τα όνειρά της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά

«Μου πετάχτηκε αυτή η φωτογραφία. Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα. Ούτε και που μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που μου έφεραν αυτά τα χρόνια.

Το ανεβάζω έτσι γιατί μόλις την είδα ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη και είδα μέσα μου εκείνο το κορίτσι που φόρτωνε τις κούτες και τις βαλίτσες του, να χαμογελά.

Γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Να τολμάτε, να ρισκάρετε, να κάνετε αλλαγές. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη αλλά σίγουρα μας θυμίζει ότι είμαστε ζωντανοί. Γιατί αλλαγή σημαίνει ζωή».

Ευγενία Σαμαρά - Συγκινητική ανάρτηση

Αυτή είναι η μητέρα της ηθοποιού

Πολύ δεμένη με την οικογένειά της είναι η Ευγενία Σαμαρά η οποία αποφάσισε μάλιστα να μας συστήσει την μητέρα της, την οποία την κάνεις άνετα για αδερφή της, μιας και είναι πολύ νέα.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τη μητέρα της και παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο της μοιάζει.

«Εσείς λέγατε στις μάνες σας ότι δεν θα γίνετε σαν και αυτές, αλλά τελικά γίνατε ακριβώς το ίδιο; Εγώ ευτυχώς, ναι! Σ’ αγαπώ ξανθό μου όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Αναστασία Καρβουνίδου Σαμαρά, η μητέρα δηλαδή της ηθοποιού, μπορεί να είναι ξανθιά, ωστόσο η ομοιότητά τους είναι τεράστια.

«Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει», είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα της.