Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει παραδοθεί στον έρωτα του Σπύρου Μαρτίκα - Ασυγκράτητο το ζευγάρι

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει παραδοθεί στον έρωτα του Σπύρου Μαρτίκα - Ασυγκράτητο το ζευγάρι

Ένα από τα πιο νέα ζευγάρια στην εγχώτρια showbiz είναι Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Συγκεκριμένα, το ειδύλλιο ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη στο Survivor 5 ωστόσο και οι δυο είχαν επιλέξει πως θα ήταν καλύτερο εάν έβγαιναν έξω από το ριάλιτι προκειμένου να δουν τα πράγματα πιο καθαρά.

Πλέον οι δυο τους είναι άκρως ερωτευμένοι και αχώριστοι. Μάλιστα, την τελευταία περίοδο απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες πέρασαν πολύ καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Φυσικά τόσο η Βρισηίδα όσο και ο Μαρτίκας είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουνδιάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Αυτήν τη φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, όπου στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Το #summermood τελειώνει.. δεν πειράζει έρχονται ωραία πράγματα από χειμώνα ».

Η ανάρτηση της Ανδριώτου με τον Μαρτίκα

Φωτογραφία του Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου
Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Τρυφερά ενσταντανέ

Έχει δέσει για τα καλά το γλυκό! Η Βρισηίδα μετακομίζει Αθήνα για τα μάτια του Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να είναι μια γνήσια θεσσαλονικιά, αφού αυτός είναι ο τόπος της, εκεί μεγάλωσε και έζησε πολύ ωραία χρόνια, αλλά από ότι φαίνεται ο έρωτας της επιφυλάσσει μια νέα αρχή, στην κοινή ζωή, που ονειρεύεται με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μέσα από ένα insta story το ίδιο το κορίτσι, παραδέχτηκε πως ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα, στην πόλη όπου ζει ο σύντροφός της και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έτσι λοιπόν το σπίτι, που έχουμε δει να χτίζεται θα στεγάσει τον έρωτα τους και σιγά σιγά, η Ανδριώτου θα γίνει αυτό, που λέμε Αθηναία.

«Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Βρισηίδα - Μαρτίκας