Δεν ξέραμε τι να πρωτοκοιτάξουμε - ''Κόβει'' την ανάσα η βουτιά του Τανιμανίδη σε ειδυλλιακό ποταμό της Ισλανδίας

Με κοιλιακούς φέτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν ξέραμε τι να πρωτοκοιτάξουμε - ''Κόβει'' την ανάσα η βουτιά του Τανιμανίδη σε ειδυλλιακό ποταμό της Ισλανδίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα άφησαν τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, που ήταν οι τελευταίοι προορισμοί, που είχαν επισκεφτεί και αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ ανατρεπτική επιλογή για το επόμενο ταξίδι τους.

Η Ισλανδία είναι λοιπόν, η νέα τους εμπειρία και από μαγικά τοπία τους βλέπουμε να δημοσιεύουν συνεχώς νέες αναρτήσεις στο instagram. O παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους, που έκαναν την επιλογή αυτή, μιας και οι περισσότεροι celebrities αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε κάποιο νησί της Ελλάδας.

Εκείνοι ωστόσο θέλουν να κάνουν τη διαφορά και με το νέο post του Τανιμανίδη το επιβεβαιώσαμε, αφού αυτή τη φορά τον είδαμε να βουτάει σε παγωμένα νερά, με το τοπίο από πίσω να κόβει την ανάσα, αφού και στη χώρα μας έχουμε πολλές ομορφιές αλλά όχι αντίστοιχες.

Η βουτιά του Σάκη Τανιμανίδη σε παγωμένα νερά της Ισλανδίας

Στο μεταξύ στην Ελλάδα ετοιμάζει πολύ μεγάλη παραγωγή

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι άδικο να φέρει μόνο τον τίτλο του παρουσιαστή, καθώς είναι ασταμάτητος και συνεχώς ανήσυχος με τα επαγγελματικά του. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες του, του δίνουν με ευκολία τον τίτλο του επιχειρηματία και μάλιστα του επιτυχημένου.

Όσο κάνει τις διακοπές του με την Μπόμπα στην Ισλανδία, μέσω της Real έγινε γνωστό, πως προχωράει το project, που έχει αγοράσει με χαρακτηριστικό όνομα ''Dragons' Den''.

Ο Σάκης δεν θα είναι παραγωγός μόνο αλλά και παρουσιαστής και ουσιαστικά πρόκειται να στηρίξει τα projects απλών ανθρώπων, που θέλουν να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται. Για να συμβεί αυτό ο ΑΝΤ1 έχει βρει μια ομάδα πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή.

Τα τελικά ονόματα, που για την ώρα δεν ανακοινώνονται, αναμένεται να έχουν απήχηση στο χώρο και δεν θα συνδέονται με φιλικά πρόσωπα του παρουσιαστή, όπως είναι η Μαρίνα Βερνίκος και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Tανιμανίδης - Dragons Den