Αγνώριστη η Οδύσσεια Μπουγά - Έτσι είναι σήμερα η "Αθηνά" από τη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Με μπλε φακούς στα μάτια και καταμαύρο μαλλί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Οδύσσεια Μπουγά - Έτσι είναι σήμερα η

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» για την τότε εποχή είχε σημειώσει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές την είχαν λατρέψει. Μάλιστα, ανάμεσα στους ηθοποιούς που αποφασίσαμε να ψάξουμε και να σας πούμε πώς είναι σήμερα και η Αθηνά ή κοινώς, Οδύσσεια Μπουγά.

Στην σειρά, ήταν ένας χαρακτήρας αρκετά μισητός μιας και ήθελε να μπει εμπόδιο στον έρωτα του Θάνου Ποντίκη με την τότε έφηβη Μαρίαζα. Κάπου εδώ ωστόσο να σας τονίσουμε πως η Οδύσσεια Μπουγά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από 18 χρόνια, το 2005 μέσα από τη σειρά του ALPHA «Κινούμενη Άμμος» με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η Οδύσσεια Μπουγά μπορεί να απέχει πλέον από την τηλεόραση όχι όμως από την υποκριτική. Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες της η ίδια είναι κούκλα. (Δείτε επίσης εδώ πώς είναι σήμερα και ο Φίλιππος από την σειρά).

Έτσι είναι σήμερα η "Αθηνά" από την σειρά, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

Έτσι είναι σήμερα η Οδύσσεια Μπουγά
Οδύσσεια Μπουγά - Έτσι είναι σήμερα

Με γκρίζες τρίχες στη μαλλιά αλλά... - Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο "Νικόλας" από τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα αποτελούν μέχρι και σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν παίξει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και οι επαναλήψεις της, σημειώνουν εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Νικόλας, ο αστυνομικός που τα είχε με την κόρη του Θράσου, την Πένυ και ήταν αδερφός του Ζαν Κλωντ.

Δείτε πως είναι σήμερα στο TV24.gr