Ήταν πρώτα κουμπάροι και μετά παντρεύτηκαν - Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήταν πρώτα κουμπάροι και μετά παντρεύτηκαν - Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Η Χαρά Βέρρα μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσπωική της ζωή, ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να είναι καλά τόσο στα επαγγελματική της όσο και στα προσωπικά της καθώς τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Σπύρου Κώττη, ο οποίος είναι μουσικός.

Μάλιστα, πριν κάτι χρόνια είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», όπου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου.

Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά… Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε…

Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…». (δείτε επίσης την σπάνια ανάρτηση που είχε κάνει με την εγγονή της)

Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα
Ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα
Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

"Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι"

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Χαρά Βέρρα το πρωί της Δευτέρας (8/11). Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κόρες αλλά και στην εγγονή της.

Την ίδια στιγμή, η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα.

Η ίδια αποκάλυψε πως ένας πελάτης από τον ενθουσιασμό του αναποδογύρισε τραπέζι και εκείνη κατέληξε με 12 ράμματα στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με την εγγονή της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, είπε: «Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι μας» είπε τρυφερά για την εγγονή της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Υπήρξα κομμώτρια πριν γίνω τραγουδίστρια» αποκάλυψε στο τέλος.