Καστανόξανθη με μεγάλα μάτια! Η Λαμπροπούλου δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρη της

Μοιάζουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καστανόξανθη με μεγάλα μάτια! Η Λαμπροπούλου δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρη της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει σαρώσει με την ερμηνεία της Βασιλικής στο ''Σασμό'' και προσεχώς αναμένεται να τη δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, σε νέες πολύ δυνατές ερμηνείες.

Λίγο πριν ξεκινήσουν λοιπόν οι έντονοι ρυθμοί για εκείνη και για την οικογένειά της, τη βλέπουμε να απολαμβάνει στιγμές με την κόρη της, πίνοντας χαλαρή τον καφέ της. Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός δε συνηθίζει να δείχνει τα πρόσωπα από τα κορίτσια της, όμως αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή και έτσι είδαμε πόσο όμορφη είναι η μικρή της αλλά και πόσο πολύ της μοιάζει.

H Μαριλίτα Λαμπροπούλου μαζί με την κόρη της

Λαμπροπούλου - Κόρη

Η τρυφερή εξομολόγηση της ηθοποιού για τον άντρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σασμό, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για την θεατρική της συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη σε ρόλο σκηνοθέτη.

«Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι.

Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει», ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που μίλησε πριν λίγο καιρό και για τον ρόλο της Βασιλικής στην σειρά του ALPHA.