Αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων στη Βανέσα Μπράιαντ για τις φωτογραφίες που διερρεύσαν από το δυστύχημα του Κόμπι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων στη Βανέσα Μπράιαντ για τις φωτογραφίες που διερρεύσαν από το δυστύχημα του Κόμπι

Θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι όταν έχασαν την ζωή τους ακαριαίατο το 2020 μετά την συντριβή του ελικοπτέρου όπου επέβαιναν.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του, Βανέσα βγήκε νικήτρια μετά την δικαστική αντιδικία που είχε με την κομητεία του Los Angeles καθώς μετά το τραγικό δυστύχημα, διαπιστώθηκε ότι διασώστες και πυροσβέστες που είχαν βρεθεί στο σημείο, είχαν τραβήξει φωτογραφίες από τα κινητά τους και είχαν διαρρεύσει κάποιες από αυτές.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη διαρροή φωτογραφιών των νεκρών στο ελικόπτερο

Η Βανέσα Μπραιαντ δικαιώθηκε και θα λάβει το ποσό των 16 εκατ. δολαρίων όπως αποφάσισε το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, καλώντας την κομητεία να πληρώσει.

Παράλληλα, αποζημίωση περίπου 15 εκατ. ευρώ θα κληθεί να καταβάλει στον έτερο ενάγοντα, Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή.

«Ράγισε καρδιές» η Βανέσα Μπράιαντ για τα γενέθλια του Κόμπι

Σαν χθες (23/8), ο Κόμπι Μπράιαντ θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι, η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ θέλησε να του ευχηθεί με μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βανέσα Μπράιαντ βιώνει εξαιρετικά δύσκολες ώρες από τη στιγμή που ο σύζυγός της και η κόρη της, Τζιάνα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με το ελικόπτερό τους.

Η ίδια προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των παιδιών της και να διαχειριστεί τις απώλειες, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που «λυγίζει», όπως για παράδειγμα, τη μέρα των γενεθλίων της κόρης της.

«Χρόνια πολλά, Πάπι. Θα σε αγαπώ για πάντα. Αιώνια αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βανέσα Μπράιαντ.