Δεν ερωτεύτηκε απλά αλλά ''λιώνει'' η Αντζελίνα του Bachelor - Με κόκκινο σατέν νυχτικό στην αγκαλιά του καλού της

Σε διακοπές το ζεύγος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν ερωτεύτηκε απλά αλλά ''λιώνει'' η Αντζελίνα του Bachelor - Με κόκκινο σατέν νυχτικό στην αγκαλιά του καλού της

Την Αντζελίνα Χαλντέντα τη γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor 2 στην προσπάθεια της να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της. Μπορεί να βρήκε τον άντρα, που θα ζούσε κάτι πολύ όμορφο, αλλά εκτός παιχνιδιού τα πράγματα εξελίχθηκαν ευχάριστα σε αυτόν τον τομέα.

Η νεαρή κοπέλα άλλαξε αισθητά την εμφάνισή της μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έτσι ανανεωμένη, που ήταν γνώρισε τον καλό της. Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και μέσα από αναρτήσεις, που κάνουν στο instagram τους βλέπουμε σε διακοπές στην Ελαφόνησο, απολαμβάνοντας ο ένας τον άλλον.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα στην αγκαλιά του καλού της

Αντζελίνα - Νυχτικό

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντζελίνα από το The Bachelor 2

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία λίγο μετά το The Bachelor βρήκε τον έρωτα στα μάτια του νέου της συντρόφου.

Η πρώην παίκτρια που είχε μπει στην βίλα και προκάλεσε τον απόλυτο χαμό, γιόρτασε στις 23/12 τα γενέθλιά της και έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κρατώντας τούρτα με τον αριθμό 22.

Μάλιστα, σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, μας δείχνει και τον κούκλο σύντροφό της.

«Ακόμα ένας χρόνος πέρασε… είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιολας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδι, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονταιΓι αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής!!!

Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή! Επίσης σας ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και εγώ ανταποδίδω εις διπλούν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του The Bachelor