Δύο χρόνια μετά το Bachelor τα άλλαξε όλα - Με φουσκωμένα χείλη και μείον πολλά κιλά η Αντζελίνα Χαλντέντα

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύο χρόνια μετά το Bachelor τα άλλαξε όλα - Με φουσκωμένα χείλη και μείον πολλά κιλά η Αντζελίνα Χαλντέντα

Δύο χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Bachelor, από το οποίο μια από τις κοπέλες που είχε ξεχωρίσει ήταν η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Η ίδια διατηρεί παράλληλα έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όπως βλέπουμε λοιπόν από τις αναρτήσεις της, η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανής και δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που ήταν τότε κι αυτό γιατί έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και έχει χάσει επίσης και πάρα πολλά κιλά.

Παραμένει όμως φυσικά αρκετά εντυπωσιακή.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντζελίνας 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντζελίνας 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντζελίνας

«Είδα τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα»

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.