Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του έκλεισε τα 19 και του έσβησαν πέντε τούρτες

Δείτε τη λαμπερή νύχτα που ετοίμασαν για το παιδί τους μαζί με την Δώρα Δημητροπούλου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του έκλεισε τα 19 και του έσβησαν πέντε τούρτες

Ημέρες χαράς ζει το σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου, αφού ο γιος του Βασίλης γιόρτασε τα 19 του χρόνια και μάλιστα όχι στην Αθήνα, αλλά στην Κω, όπου βρίσκονται οικογενειακώς για διακοπές. Μάλιστα οι δυο γονείς θέλοντας να κάνουν τη μέρα του ξεχωριστή δεν του ετοίμασαν μία, αλλά πέντε ολόκληρες τούρτες - έκπληξη, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Η οικογένεια πριν από την Κω, έκανε και ένα πέρασμα από την Πάρο, το νησί των Κυκλάδων που επέλεξαν και φέτος πολλοί διάσημοι για τις διακοπές τους. Μάλιστα εκεί όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε πάνω σε πασίγνωστη παρουσιάστρια που χαλάρωναν στην ίδια παραλία και δεν παρέλειψαν να κάνουν και story μαζί.

Οι τούρτες έκπληξη για τα γενέθλια του Βασίλη Τσαλίκη

Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο είπαν λοιπόν να ευχηθούν οι δυο γονείς στον μεγάλο τους γιο, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, που την πέρασαν σε εστιατόριο του νησιού.

Ο ένας είναι φτυστός ο Τσαλίκης ενώ ο άλλος μοιάζει με την μαμά του

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να έκανε σχετικά νωρίς οικογένεια, όμως σήμερα μαζί με την γυναίκα του Δώρα Δημητροπούλου έχει την τύχη και χαρά να βλέπει τα αγόρια του να μεγαλώνουν και να γίνονται ολόκληροι άντρες.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε τον μεσαίο γιο, τον Χάρη να γίνεται νονός και τον τραγουδιστή να τον καμαρώνει με βαθιά συγκίνηση σε αυτή τη στιγμή. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τα αγόρια του και μάλιστα την Τρίτη 23/8 έκανε ένα story με τον Βασίλη και τον Χάρη από τις διακοπές τους μαζί με την μαμά τους.

Γιοι - Τσαλίκη