Έχει πολλά νεύρα και δεν κρύβονται - Η εγκυμονούσα Τούνη ζήτησε συγγνώμη για τα ξεσπάσματά της

Αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει πολλά νεύρα και δεν κρύβονται - Η εγκυμονούσα Τούνη ζήτησε συγγνώμη για τα ξεσπάσματά της

Η Ιώαννα Τούνη αυτές τις ημέρες δεν βρίσκεται στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, αλλά στη μονοκατοικία του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, την οποία ανανεώνουν για τον ερχομό του γιου τους.

Η influencer ζει μια καινούρια καθημερινότητα, την οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε αυτή είναι ευχάριστη είτε πιο νευρική κάποιες φορές. Έτσι λοιπόν, επειδή έχει αυτογνωσία πως η εγκυμοσύνη της δημιουργεί νεύρα έκανε ένα βιντεάκι στο Tik Tok, με το οποίο αυτοτρολαρόταν και ζητούσε συγγνώμη για ορισμένες συμπεριφορές της.

Τα νεύρα της Ιωάννας Τούνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

«Απόλυτο #pregnancy MOOD! Να ζητήσω συγγνώμη από όσους με ανέχονται αυτούς τους μήνες».

Η ένταση της Τούνη για τα σχόλια που δέχεται στο instagram

Η Ιωάννα Τούνη το Σάββατο 20/8 απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της φίλες, αλλά και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου όπου ταξίδεψε από Σαμοθράκη - Θεσσαλονίκη. Το μοντέλο είχε κερδίσει το free pass, αλλά και η Ιωάννα όπως του είπε του το έβγαλε ξινό.

Μετά λοιπόν το μπάνιο τους, όλη η παρέα πήγε σε πολύ γνωστό μαγαζί να φάει σούσι, με την instagrammer να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram βίντεο με τα όσα έφαγαν. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι της είδε πως έγινε πανικός στα μηνύματα.

Πολύς κόσμος της είπε γιατί τρώει σούσι ενώ είναι έγκυος και το ωμό ψάρι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Η ίδια όμως τους αποστόμωσε όλους!

«Μόλις έφτασα σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, “γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη”. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά. Υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανιστό, είτε στο φούρνο… Σούσι μαγειρεμένο. Μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ» ανέφερε στα stories της.