«Δείξε και το μ...νι σου» - "Έξαλλη" η Ιωάννα Σιαμπάνη με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εγκυμοσύνη της

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δείξε και το μ...νι σου» -

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, ενώ πολύ πρόσφατα αποκάλυψε και ποιο είναι το φύλο του μωρού. Συχνά, δημοσιεύει φωτογραφίες της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram και παρόλο που πρόκειται για κάτι ευχάριστο, αποκάλυψε πως δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια γι' αυτό.

Συγκέντρωσε, λοιπόν, διάφορα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, τα ανέβασε σε στόρι στο προφίλ της και ύστερα προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση όπου απαντούσε σε αυτά, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Σιαμπάνη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εγκυμοσύνη της

Ιωάννα Σιαμπάνη - αρνητικά σχόλια

«Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν.

Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και καμιά δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου.

Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη - Instagram

Ιωάννα Σιαμπάνη - εγκυμοσύνη

"Λύγισε" με τον υπέρηχο του μωρού της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της για να αντικρίζει και η ίδια και να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει φουσκώσει, καθώς το μωράκι της μεγαλώνει μέσα σε αυτή. Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να δει το παιδί της είναι ο υπέρηχος που κάνει μία γυναίκα στον γυναικολόγο της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, η επιχειρηματίας, μαζί με τον έλεγχο που οφείλει να πραγματοποιεί για να τσεκάρει πως όλα είναι καλά και η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό που την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση και με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 4/8.

«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο», έγραψε χαρακτηριστικά.