Περνάει και μόνος του καλά ο Άγγελος Λάτσιος χωρίς την Γαία - Η βραδινή έξοδος

Παρέα μαζί με τον πολύ καλό του φίλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περνάει και μόνος του καλά ο Άγγελος Λάτσιος χωρίς την Γαία - Η βραδινή έξοδος

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε να "ξεσαλώνει" στην Άνδρο με την κοπέλα του, Γαία αλλά και τους φίλους του.

Όπως είναι γνωστό, ο ίδιος κάνει επίσης κολλητή παρέα με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (25/8) ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε φωτογραφία του ενώ είχαν βγει παρέα.

Να τονίσουμε πως ο Άρης Αργυρόπουλος έχει κάνει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, κάτι για το οποίο είναι περήφανοι όχι μόνο οι γονείς του αλλά και οι φίλοι του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Στις διακοπές αγκαλιά με τη μητέρα του - Η τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσυζητημένο celebrity και όχι άδικα αφού κάθε ανάρτηση που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γίνεται άμεσα ανάρπαστη. Ο ίδιος βέβαια έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τις τρεις αδερφές του, Μαρίνα, Βαλέρια και Λάουρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/8), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά σπάνια στιγμιότυπα με τα 4 παιδιά της και τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε πόζαρε η ίδια με τις κόρες της και τον Ματεό (δείτε εδώ τη φωτογραφία), ενώ στη δεύτερη πόζαρε μαζί με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο.

Ανά καιρούς ο Άγγελος Λάτσιος ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ συχνά πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες αυτές είναι η αγαπημένη του μητέρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει, ενώ πολύ συχνά εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό που έχει για εκείνη και για όσα έχει καταφέρει.

Κάπως έτσι δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει και στον δικό του λογαριασμό την υπέροχη αυτή φωτογραφία με τη μαμά του από τις διακοπές τους.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη