«Κάπως έτσι τον σκάω...» - Το παθιασμένο φιλί της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στον σύζυγό της με φόντο το βροχερό Λονδίνο

Ρομαντικό ταξιδάκι για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάπως έτσι τον σκάω...» - Το παθιασμένο φιλί της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στον σύζυγό της με φόντο το βροχερό Λονδίνο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει στο πλευρό της έναν σύζυγο που αγαπά κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, ενώ κρατά στην αγκαλιά της το μεγάλο της έρωτα, το παιδί της, που στα γενέθλιά της της έκανε την καλύτερη έκπληξη.

Αφού βρήκε λίγο χρόνο μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς να τρέχουν οι υποχρεώσεις, αποφάσισε να πάει ταξίδι με τον καλό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, στο Λονδίνο και απο εκεί μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους ως ζευγάρι. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στο βροχερό τοπίο, με την ηθοποιό να σφίγγει στην αγκαλιά της τον σύντροφό της, δίνοντάς του ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο, ενώ είναι ντυμένοι ασορτί, με τις χακί τους καπαρντίνες.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της

«Και κάπως έτσι τον σκάω...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη σύζυγος

«Την πρώτη χρονιά...»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 στην εκπομπή, που έκανε για πρώτη φορά δημόσια και ονομαστικά το δικό της metoo. Η ηθοποιός αυτή τη φορά θυμήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Θα βρεις το δάσκαλο σου, από την οποία τη γνώρισε σχεδόν όλο το τηλεοπτικό κοινό, στο ρόλο της Μαρίζας.

Γενικότερα οι αναμνήσεις της από τη σειρά είναι πάρα πολύ καλές με μοναδικό τρωτό σημείο την αμοιβή της κατά την πρώτη χρονιά προβολής. Σε κάθε περίπτωση όμως άνθρωπος της παραγωγής έλυσε το ζήτημα αυτό και έτσι η Ρουμελιώτη βρέθηκε στον δεύτερο κύκλο με τριπλασιασμένο μισθό.

«Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς δεν αμείφθηκα καθόλου καλά, διότι αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά. Προς τιμήν του Στούντιο ΑΤΑ και του Βαγγέλη Κουτελιδάκη, τη δεύτερη χρονιά χωρίς να πω εγώ τίποτα, σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό μου», λέει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.